Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Westernový ranč Podolí. Pořádání: -dětské letní tábory -školní výlety -firemní akce. Ubytování: -čtyř- a pětilůžkové pokoje -sruby -apartmán. Nabízí: -vyjížďky ve volné přírodě -vodění dětí na ponících -ustájení koní. Občerstvení: -kiosek v areálu ranče (studené i teplé nápoje, jídla, suvenýry).

Daňové poradenství Ekonomické práce Účetní práce - účetní poradenství - účetní a administrativní práce Kennel/Chovatelská stanice WEDDING DAY - MALTESE/MALTÉZSKÝ PSÍK - YORKSHITE TERRIER

Zemědělská výroba, prvovýroba: - rostlinná - živočišná. Chov: - skot. Pronájem: - kanceláře. Sřediska, farmy: - Dobešov, tel.:556748025 - Heřmanice, chov skotu.

Chov: -krávy bez tržní produkce mléka -koně pro sportovní a hobby účely.

Jezdecké výcviky. Nabídka: -ustájení koní.

Chovatelská stanice - flat coated Retriever

Restaurace: - nekuřácká restaurace Jízdárna - česká i mezinárodní kuchyně - moravská vína z rodinného vinařství Poliakových. Jezdecký areál - Areál Equine Sport Centre Olomouc

Rybářství Bělidlo: - prodej ryb, kuchání ryb - chov ryb.

Chov: -hovězí dobytek. Výroba: -živočišná.

Služby: Plemenářské středisko: -inseminace skotu, včetně dodání inseminačních dávek všech plemen z tuzemska i zahraničí -dodavatelský i servisní způsob inseminace prasnic z ISK Jindřichův Hradec Radouňka -poradenská činnost a odborné zpracování šlechtitelských programů -provádění kontroly užitkovosti skotu a prasat ...

Činnost: - drůbežárna. Chov: - kuřice - slepice. Výroba: - vajíčka, vejce.

Prodej: - litinové a skleněné plotny - živá drůbež - žáruvzdorné sklo - topidla - náhradní díly.

Chovatelské potřeby. Prodej, maloobchod: - krmiva pro psy, kočky, ptactvo - obilí pro hospodářská zvířata - akvaristika, exotické ptactvo. Přijímají objednávky na: - kuřata, brojlery, krůťata, kačenky, housata

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Pěstování a těžba lesa. Silniční nákladní doprava, autodoprava. Dílenské práce.

Zemědělství. -rostlinná výroba -živočišná výroba Technické plyny.

Služby rybářství: -nákup a prodej živých ryb -transport, lovení a zpracování ryb -rybářské lodě, sítě, kádě -rybolovné nádrže -kompresory, filtry, krmítka -akvaristika.

Chov hladkého a šupinatého kapra, línů, štik, sumců a tolstolobiků. Výroba kulatiny.

Chov, odchov, výroba, nákup, prodej: -pštrosí vejce (vajec) -pstrosí kuřata, mláďata -pštrosí líhně (líheň).

Chov, prodej: -drůbež -kuřice TETRA -housata /květen, červen -krůťata BIG6 /červen

Pěstování: - obiloviny - technické plodiny. Chov dobytka. Produkce vajec. Výroba: - mouka - pečivo z vlastní pekárny.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba kombinovaná s živočišnou výrobou. Opravy změdělských strojů.