Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Chov a prodej sladkovodních ryb. Velkoobchod, maloobchod. Farmový chov zvířat. Myslivost. Výlovy rybníků. Poradenská činnost v oblasti chovu ryb, rybářství, rybníkářství a hydrobiologie.

Chov vepřového dobytka. Výroba vlnitého papíru a lepenky a balicího materiálu z papíru a lepenky. Výroba zboží z plastů. Zprostředkování obchodu zemědělských základních surovin, živých zvířat, textilních surovin a polotovarů.

Restaurace RANCH Poskytují: -restaurační služby -zajištění-svatby, večírky, grilování -ubytovací služby. Dále pořádají: -projížďky na koních -letní týdenní kurzy jízdy na koni -týdenní putovní výlety na koni.

Lesnická činnost: - výkup dříví všech sortimentů - zpracování kulatiny na požadovaný sortiment - prodej dříví v přesné kvalitě dle požadavku zákazníka - dopravu dříví až k zákazníkovi - silniční, železniční - prodej stavebního řeziva na zakázku - pěstební činnost - těžba a zpracování dřeva - doprava Lovecká turistika Broková ...

Služby, prodej: -likvidace biologických odpadů pomocí kalifornských žížal -poradenství -kalifornské žížaly jsou určeny jak pro domácí využití tak pro firmy a obce. Provozovna: Mikulčice, dolní farma-areál JZD.

Zemědělství: -rostliná výroba -živočišná výroba.

Chov japonských křepelek. Křepelčí farma.

Práce: -zemní -odbahňování rybníků -zhotovování výpustních zařízení rybníků (kbely). Doprava: -nákladní -TATRA -PRAGA V3S. Autoservis: -oprava osobních automobilů -příprava na technické kontroly. Velkoobchodní prodej: -tržní ryby -kapři, pstruzi -líni, candáti, štiky -násady ryb.

Autodoprava, doprava: -nákladní kamionová - mezinárodní i vnitrostátní: -kontejnerová -přeprava: -ocelová sila. Oprava, pneuservis, mycí linka: -nákladní vozidla, zemědělská technika. Polní mechanizační práce. Chov, prodej: -masný skot Charolais

Výroba - rostlinná - živočišná. Zemědělská činnost.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Zemědělská výroba: - zemědělské práce

Zemědělství. Zemědělská výroba.

Činnost: -zemědělská výroba. Černín - sušárna + prasata + krmivářství 671 53, středisko Agrodružstva, Černín

Ekologické zemědělství: -chov: -hovězí dobytek a ovce -údržba krajiny -rostlinná výroba pro vlastní potřebu.