Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Ubytování v soukromí Nabídka ubytování v 5 apartmánech s celkovou kapacitou 20 lůžek. K dispozici je vlastní sociální zařízení. Možnost parkování. Chov i prodej ovcí a produkce plemenných beranů.

Zemědělská výroba - rostlinná výroba - chov kuřic a brojlerových kuřat.

Jezdecké stáje, jezdecký spolek: -občanské sdružení -otevřeno denně -možnost jízdy na koních.

Živočišná výroba: - chov skotu

Zemědělské družstvo, rostlinná a živočišná výroba.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -krmiva pro hospodářská zvířata, psy, kočky -jednoduché potřeby -akvaristika, terazistika, akvária -klece, terária, faunaboxy -prodej drůbeže. Prodej a nákup: -koně. Služby: -poradenská činnost při nákupu koní -jezdectví -trenér, rozhodčí, stavitel parkurů.

ČERSTVÉ MLÉKO, MASO A OBILÍ Z RODINNÉ FARMY v blízkosti Opočna (RK). Zavítejte do malebné oblasti podhůří Orlických hor ve východních Čechách. Do malinké vesničky, jež se nazývá Nová Ves, kde již od 90. let rozvíjíme své hospodářství.

Výroba: -rostlinná kombinovaná se živočišnou.

Tělovýchovná jednota Sokol. Jezdecký areál: -krytá jízdárna. Služby: -výuka jízdy na koni -vyjížďky do přírody a ve sportovní hale.

Sklenářské práce. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství). Sklenářské, malířské a natěračské práce. Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Pozemní a inženýrské stavitelství. Výroba elektrických strojů a zařízení. Elektroinstalace.

Zemědělské obchodní družstvo. Výroba: -rostlinná -živočišná

Zemědělská společnost Živočišná výroba

Výroba: -rostlinná -živočišná

- zemědělské družstvo - produkty rostlinné a živočišné výroby

- rostlinná výroba Zastoupení plodin je cca následující: Pšenice ozimá - 310 ha Ječmen ozimý - 75 ha Ječmen jarní - 400 ha Řepka ozimá - 160 ha Kmín kořenný - 40 ha Hrách setý - 30 ha Krmné plodiny - kukuřice, jetel cca - 800 ha - živočišná výroba služby : - sklizeň řepky a obilovin sklízecími mlátičkami John Deere - sklizeň ...

Zemědělství. Zpracování produktů živočišné a rostlinné výroby. Soukromý zemědělec. Provozovna: - Osek nad Bečvou 23.