Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby. Salon Pegy: -stříhání, úprava psů malých plemen. -vše pro Yorkšírské teriéry. Chovatelská stanice Yorkšírských teriérů.

včelařství, zpracování a prodej včelích produktů Sídlo: Trávník 1984, Česká Třebová

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Turistická jízdárna. Výcvik jízdy na koni: - základní výcvik, turistika na koni, parkurové skoky, rekreační ježdění, vyjížďky do přírody. Agroturistika. Hypoterapie.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba

Soukromý zemědělec: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Líhnutí, odchov a prodej bažantů.

Zemědělská výroba, nákladní autodoprava vnitrostátní, obchodní činnost.

Výroba, opravy: -zemdědělské stroje. Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Zemědělská výroba: - živočišná - rostlinná.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba - chov dobytka a prasat

Rybářství v Hluboké má již více než 600letou tradici v chovu ryb v rybnících. Nejen na tak starou tradici, ale i na moderní zkušenosti navázala společnost Rybářství Hluboká cz. s.r.o. produkcí ryb na 2 552 ha rybníků. Provozování myslivosti ve dvou vlastních honitbách a sportovního rybolovu včetně lovu na dírkách ve vlastních rybářských revírech ...

Výroba: -rostlinná -živočišná.