Chov hospodářských i jiných zvířat se nabízí jak v klasické, tak i v ekologické podobě jako jsou ekologické farmy. Kozy, ovce, skot, lesní a vysoká zvěř ale i domácí zvířata jako kočky, psi anebo akvarijní rybičky, to vše pouze od osvědčených chovatelů.

Antukový kurt s umělohmotnými čarami a umělým osvětlením - tenis, sqhuash - k dispozici tréninková stěna Chovatelská stanice rhodéského ridgebacka.

Vedení: - jednoduché účetnictví na PC. Pěstování a sběr hub. Chov kožešinových zvířat. Chov zoologických zvířat. Chov laboratorních zvířat. Činnosti autoškol, leteckých a obdobných škol. Maloobchod v nespecializovaných prodejnách. Silniční nákladní doprava.

Zemědělská výroba, pěstování, chov. - norků, norek.

Šlechtění skotu, inseminace skotu a prasat, poradenství: - inseminace skotu a prasat - kontrola užitkovosti skotu a prasat - vyšetřování ultrazvukem - sestavování připařovacích plánů - dodávku spermatu býků i kanců všech významných plemen - poradenství z oblasti šlechtění skotu a prasat.

Farma Čestín. Rostlinná výroba: - živočišná - rostlinná.

Chovatelská stanice Pasecké údolí. Chovatelská stanice: -plemeno psa dobrman.

Pro chov ŠPANĚLSKÝCH MASTINŮ jsme se rozhodli uváženě po předchozích 10-letých zkušenostech s Leonbergry. Toto plemeno je velké nejen po stránce fyzické, a právem se řadí do plemen molosoidních, ale také svým srdcem. Spolehlivě ochrání vaši rodinu tak jako majetek a přesto k dětem je opatrný až něžný, pouze hrozí, že nevědomě ublíží svou váhou, ...

Chovatelská stanice chodských psů od Studeneckých skal.

Výroba: -rostlinná -živočišná. Chov skotu.

Chov: - německý ovčák Prodej: - štěňata - krmiva pro zvířata Hotel pro psy Provádí: - výcvik psů

Chovatelská stanice: - německý ovčák.

Výkup a prodej: -med -včelí produkty.

Zemědělství, zemědělská výroba: - živočišná výroba: - chov - skot, prasata, ovce - rostlinná výroba - pěstování zeleniny - služby zemědělskou technikou - velkoobchodní a maloobchodní prodej.

Farma. Zemědělská výroba: -živočišná.

Výroba, prodej: - med - medovina - včelí produkty. Chov včel.

Chovatelská stanice - BELGICKÝ A NĚMECKÝ OVČÁK