Chov hospodářských i jiných zvířat se nabízí jak v klasické, tak i v ekologické podobě jako jsou ekologické farmy. Kozy, ovce, skot, lesní a vysoká zvěř ale i domácí zvířata jako kočky, psi anebo akvarijní rybičky, to vše pouze od osvědčených chovatelů.

Chovatelská stanice: - LABRADOR RETRIEVER, CHESAPEAK BAY RETRIEVER, MADARSKÝ ohař krátkosrstý prodej vetbet, kokard, zakázkové předměty pro psy

Služby: -zemědělské družstvo -rostlinná výroba -brambory -sadba -obiloviny a řepka -živočišná výroba -jatečná prasata a býci.

Chov hmyzu. Prodej, e-shop - krmný i tříděný hmyz vhodný do gastronomie.

Včelařská farma. Výrobky z medu - e-shop: - přírodní med - ochucený med Medvěd - ořechy v medu - medovina.

Výroba, servis a instalace bazénů zapuštěných a nadzemních. Výroba zastřešení a prodej příslušenství pro bazény.

Jízdárna: -výuka jízdy na koni. Ubytování. Restaurace. Provozní doba: -Po-Ne 11-20 -jízdárna 9-11;14-17 Mimo sezónu jízdárna Po-Pá, jindy po dohodě.

Jelení farma se nacházi ve viniční trati Ječmeniště. Vinárna: -kapacita 50 míst (rozděleno do dvou místností propojených chodbou) -letní terasa -pohoštění-studená i teplá kuchyně, specialitou je zvěřinový guláš -posezení při harmonice -možnost konání rodinných oslav, svateb, firemních večírků -degustace znojemského ...

Výkup štěňat a koťat. Provoz obchodu se zvířaty určenými pro zájmové chovy. Export čistokrevných zvířat.

Služby - pěstování rostlin a chov zvířat - ekologické zemědělství - ubytování na farmě

Společnost REINOLD s.r.o. se zabývá dřevovýrobou, výrobou speciálních palet na přepravu plastových profilů a mezinárodní kamionovou dopravou. Založili jsme oboru Rokliny, kde chováme jeleny, muflony a daňky. Zabýváme se také chovem mastného skotu. Dřevovýroba: Vlastníme pilu na pořez kulatiny a výrobní linku pro zpracování pořezané kulatiny. ...

Wool Buy, s.r.o.: - výkup ovčí vlny - nakládka vlny u chovatelů - stříhání ovcí - výkup a prodej surových kůží - činění kůží, zvěřiny - prodej vyčiněných kůží - chov ovcí.

Včelmistr s.r.o. se zaměřuje na chov včel a výrobu a prodej různých druhů medu.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Včelařství. Výroba, prodej, e-shop -med lesní květový, květový, pohankový -med pastovaný, lesní květový, květový -pohankový -propolis -domácí medovina -kovářská medovina -pětiletá medovina -tříletá medovina.

Středisko výroby: -prodej nafta náhradní díly (nákladní auta, traktory) oleje mazadla -výkup, prodej zemědělské komodity obilí -výroba zemědělská rostlinná živočišná -autodoprava Liaz Avia -opravárenství, servis zemědělská technika nákladní automobily (vozy). Středisko masovýroby: -prodej ...

Zabýváme se obchodem se zvířaty určenými pro zájmové chovy a to konkrétně exportem štěňat a koťat s průkazem původu i bez průkazu původu do vybraných zemí Evropské unie. Našim prvořadým cílem je spolupracovat se seriózními chovateli jak v České republice tak v zahraničí.

Roman Jelínek z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na elektroinstalační a stavební práce a chov morčat a papoušků.

Tekro je moderní dynamická společnost, která se specializuje na: - výrobu - marketing - poradenství v oblasti výživy a chovu domácích a hospodářských zvířat.

Vinařství. Výroba, prodej: -víno -vinařství. Chov československých vlčáků.

FARMA WENET BROUMOV z.s. je rodinná farma plná zvířátek, obklopená nádherným prostředím hor a kopců v Broumovském výběžku. Naše farma je obklopena malebnou krajinou Broumovska, která skýtá mnohé vyžití v každém ročním období, od romantických procházek po okolí, po celodenní výlety do skal, zdejších lesů, návštěvy památek, ale i oddech a relax u ...

Chovatelská stanice - střední knírač pepř a sůl. Psí salon Hotel PRO psy

Pštrosí farma: - chov pštrosů - pštrosí maso - pštrosí vejce - přírodní pštrosí kosmetika - skořápky zvláštní brože a náušnice - zavádění chovu - speciální krmiva - vitamínové a minerální premixy - poradenství při přípravě pokrmů a další.