Živočišná výroba, užitkový chov a prodej hospodářských zvířat – skotu, krav, telat, jalovic a plemenných býků. Při koupi nezapomeňte i na kvalitní rostlinná krmiva, tedy na krmné obiloviny, oves, ječmen, pšenici, olejniny, řepku, brambory a kukuřici.

První Víteňská s.r.o. je zemědělská společnost zaměřená na rostlinnou a živočišnou výrobu. Sídlíme v obci Strážov okres Klatovy. Zemědělská společnost: - rostlinná a živočišná výroba - smíšené hospodářství - chov skotu, krávy - pěstování obilí.

Zemědělská činnost - živočišná a rostlinná výroba - bioplynová stanice.

Rostlinná výroba - pěstuje převážně pšenici ozimou, ječmen, řepku ozimou a pícniny. Živočišná výroba - chov mléčného a masného skotu. Výroba elektrické energie - bioplynová stanice.

Chov koní. -koně a poníci nemocní a staří -koně odebrané Státní veterinární správou chovatelům -komerční ustájení koní -vlastní chov koní

Zemědělská společnost - rostlinná a živočišná výroba.

Výroba, prodej: - rostlinné a živočišné krmiva - krmiva pro drobné chovatele - masných směsí. Živočišná výroba: - chov skotu masného typu. Rostlinná výroba: - obilí - seno. Pronájem nebytových a výrobních prostor: - Janová, Hovězí.

Produkce, prodej: - kravské mléko - mléčný automat. Chov: - krávy.

Ekofarma Nalezený - chov koní, ovcí a slepic - ekologické chovy a ekologická produkce.

Výroba: -rostlinné, živočišné produkty.

Zemědělská výroba - rostlinná a živočišná výroba - chov skotu, výkrm prasat, brojlerů a krůt.

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba Pěstování: - obiloviny - řepka - chmel - krmné plodiny Chov, výkrm: - skot, skotu

Zemědělské obchodní družstvo: - rostlinná výroba (pšenice, ječmen, řepka, triticale) - chov drůbeže, výkrm kuřat - chov skotu.

Zemědělské družstvo Horal se zaměřuje na rostlinnou a živočišnou výrobu. Zabýváme se chovem mléčného skotu a pěstováním brambor, ječmene a ovsa. Hospodaříme v obci Vysoké nad Jizerou, okres Semily. Zemědělské družstvo. Chov, služby, živočišná výroba: - mléčný, dojný skot - krávy - prodej čerstvé mléko. Pěstování, prodej, rostlinná ...

Sýrárna, výroba, prodej: - ovčí, kravské sýry - ovčí mléko - jehněčí maso. Chov: - ovce, ovcí.

Výrobně obchodní družstvo Hvožďany se zabývá zemědělskou produkci se zaměřením na živočišnou výrobu. Chováme krávy, telata i plemenné býky. V oblasti rostlinné výroby se soustřeďujeme na takovou produkci, která zajistí krmivo pro naše zvířata. Sídlíme v obci Hvožďany, okres Příbram. Živočišná výroba, chov: - dojnice, krávy - jalovice - ...

Zemědělské družstvo: - živočišná výroba: - chov skotu - výkrmu jatečních býků - rostlinná výroba: - pšenice, ječmen, řepka, brambory. Služby: - práce zemědělskou technikou ( orba, setí, lisování sena...) - vývoz jímek, žump, septiků fekálním vozem - traktorová doprava.

Zemědělské družstvo: - rostlinná výroba (pšenice, řepka, ječmen) - živočišná výroba (chov skotu).

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba - chov masný skot, jatečné krávy a jalovice, jateční býci - obiloviny

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba - obiloviny, olejniny, pícniny - chov skotu