Živočišná výroba, užitkový chov a prodej hospodářských zvířat – skotu, krav, telat, jalovic a plemenných býků. Při koupi nezapomeňte i na kvalitní rostlinná krmiva, tedy na krmné obiloviny, oves, ječmen, pšenici, olejniny, řepku, brambory a kukuřici.

Zemědělské výroba: -rostlinná -živočišná.

- zemědělské družstvo - rostlinná výroba - živočišná výroba

Společnost se zabývá rostlinnou a živočišnou výrobou. - rostlinná výroba - živočišná výroba - Zemědělská činnost - výroba a opravy zemědělských strojů

Chov: - kuřata Prodej: - vejce.

Zemědělská a rostlinná výroba, nákup a prodej zemědělských komodit. Poskytování poradenství v oblasti zemědělství a vedení účetnictví.

Zemědělská výroba: -rostlinná. -živočišná.

Prodej: -masný skot. -obilí -řepka. Přepravní práce T815 AGRO.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Práce, služby: -sklenářství -malířství -natěračství Poskytování tělovýchovných služeb.

Zemědělská výroba, , zemědělství: -rostlinná-pěstování rostliny -živočišná-chov zvířata. Ječmen, pšenice, řepka, kukuřice zrno, slunečnice, mák. Krávy na mléko. Produkce telat.

Zemědělská výroba: -chov skotu, prasat -pěstování obilovin a řepky olejné.

Rostlinná a živočišná výroba

Zemědělské družstvo: -živočišná výroba.

Zemědělské družstvo Rostlinná výroba, pěstování: - pšenice ozimá, ječmen jarní, oves, kukuřice na zrno, kukuřice siláž, bob, hrách, řepka, mák, cukrovka, vojtěška, sója. Živočišná výroba, chov: - vepřový dobytek - hovězí dobytek. Mechanizační práce: - mechanizace pro RV - orba a podmítka - setí - postřik plodin - sklizeň ...

Chov vepřového dobytka. Výroba vlnitého papíru a lepenky a balicího materiálu z papíru a lepenky. Výroba zboží z plastů. Zprostředkování obchodu zemědělských základních surovin, živých zvířat, textilních surovin a polotovarů.

Zemědělství: -rostliná výroba -živočišná výroba.

Autodoprava, doprava: -nákladní kamionová - mezinárodní i vnitrostátní: -kontejnerová -přeprava: -ocelová sila. Oprava, pneuservis, mycí linka: -nákladní vozidla, zemědělská technika. Polní mechanizační práce. Chov, prodej: -masný skot Charolais

Výroba - rostlinná - živočišná. Zemědělská činnost.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.