Vybavení pro jezdce a pro koně zahrnuje jezdecká sedla, uzdy, podsedlové dečky, udidla pro koně, jezdecké chapsy, rajtky, rukavice, helmy, biče a další. Kromě tohoto příslušenství je nutné dbát na správnou výživu koně – kloubní doplňky, vitamíny a pamlsky.

Penzion U potoka -ubytování v apartmánech s vlastním sociálním zařízením a televizí. - využití jízdy na koních - parkování u objektu Ranč U potoka - jízdárna - výuka jízdy na koních, vyjížďky do terénu - ustájení pro koně

Chov Starokladrubských koní (kůň*, koně). Prodej koní. Vyjížďky na koních a lekce na jízdárně.

Chov, prodej: -koně všeobecně. Služby: -tréning parkurového ježdění -ustájení koní. Agroturistika.

Chov koní. Ubytování, penzion.

-výuka jízdy na koni -vyjížďky do terénu -dětské tábory (9-18 let) -ubytování a posezení v roubenné hospůdce

Chov: -koně. Služby: - jezdění dětí a seniorů, - projížďky na koních, - tematické ukázky jezdectví.

Služby: - výuka jízdy na koni pro dospělé i pro děti - ustájení koní - vyjížďky na koních - chov a výcvik koní.

Dostihové centrum. Trénininkové středisko: - koně. Sídlo společnosti: - Trnová č. 38.

Jezdecký klub Nesyt Hodonín: -ustájení koní -kurzy jezdění -využití venkovní a kryté jízdarny 60x23m, jízdárenské okruhy -vyjížďky pro pokročilé jezdce -krmení k zakoupení -letní tábory na koních -ošetření koně, veterinář -pronájem: koní, sedlovna, skokový materiál -sprchování koní -venkovní a vnitřní vazná stání, vnitřní boxy, výběh, ...

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Chov, výcvik, výchova: - koně, koní. Výuka: - jezdectví.

Jízdárna, jízda na koni. Prodej - jezdecké potřeby.

Rodinná stáj nabízí celoroční projížďky koňským spřežením, účast na svatbách, výročích aj. rodinných oslavách. V zimě projížďky v saních.

Koňská farma Služby pro příznivce a milovníky koní: - ustájení koní - přeprava koní - výcvik jezdců, koní - pronájem parkuru.

Jízdárna, stáje: -vyjížďky na koních do volné přírody s průvodcem -100 Kč za hodinu a koně -vícedenní putování s ubytováním -tábory s koňmi -ustájení a přeprava koní.

Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a TV -restaurace -jezdecká stáj -vhodné pro školení a oslavy.

Farma: -jezdecká škola -rekreační pobyty s výcvikem v jízdě na koni -výlety na koních -chov, prodej koní -prodej jezdeckých a chovatelských potřeb.

Rekreační zařízení s celoročním ubytováním. Služby: -rekreační ježdění na koni a výcvik pro začátečníky -výcvik ve stylu western -jezdecké kurzy -dětské tábory, školní výlety s programem -léčebné ježdění na koni, hiporehabilitace. Chov koní: -Český teplokrevník, Plnokrevnící, Quarter Horse, Apalluza. Služby pro chovatele: ...

Zemědělství a obchodní činnost. Farma (ekofarma). Živočišná výroba. Chov skotu bez tržní produkce mléka. Chov ovcí. Chov koní: - k práci v lese a pro agroturistiku.

Služby: -autodoprava -zemní práce -demoliční práce. RANČ PATRIOT, Plástovice 61: -ustájení koní - 15 stání s paddockem -jezdecká hala -ýcvik a trénink koní a jezdců Western, drezura, parkúr -pronájem jezdecké haly -projížďky kočárem -veterinární péče.