Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Chovatelská stanice - siamské a orientální kočky

Společnost obchodující se zemědělskými produkty. Nákup, prodej: - hovězí dobytek včetně telat - prasata a selata - obilí - hrách, mák, pohanka, sója, slunečnice - lněné semínko, řepka, hořčice - kmín, fazole. Sídlo: K Třešňovce 247 533 75 Dolní Ředice

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Prodej : - autobaterie - akumulátory - traktorová skla Servis oprava : - opravy traktorů - opravy zemědělských strojů Výroba a prodej : - maso, masné výrobky. Prodej: - skot Holstein - zemědělská technika. - obilí. - olejniny

Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství). Pěstování obilí a jiných kulturních plodin. Živočišná výroba. Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě kromě veterinárních činností- terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch. Silniční nákladní doprava.

koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb Činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců Správa a údržba nemovitostí Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Pořádání odborných kurzů, školení a jiných ...

Chov a prodej sladkovodních ryb. Velkoobchod, maloobchod. Farmový chov zvířat. Myslivost. Výlovy rybníků. Poradenská činnost v oblasti chovu ryb, rybářství, rybníkářství a hydrobiologie.

Chov japonských křepelek. Křepelčí farma.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby. Salon Pegy: -stříhání, úprava psů malých plemen. -vše pro Yorkšírské teriéry. Chovatelská stanice Yorkšírských teriérů.

Zemědělská výroba: -rostlinná. -živočišná.

Šlechtění skotu, inseminace skotu a prasat, poradenství: - inseminace skotu a prasat - kontrola užitkovosti skotu a prasat - vyšetřování ultrazvukem - sestavování připařovacích plánů - dodávku spermatu býků i kanců všech významných plemen - poradenství z oblasti šlechtění skotu a prasat.

Bezpečnostní agenturaostraha objektů s pomocí psů Chovatelský servis psů německý ovčák Kynologické služby - poradenská služba