Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Ekologická farma. Zemědělská výroba: - živočišná výroba: - hovězí skot bio - jehněčí maso bio - rostlinná výroba: - seno na krmení - nahosemenný oves bio pro výrobu potravin. Truhlářská výroba: - eurookna na zakázku - eurodveře na zakázku.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba: - obiloviny, luštěniny, pícniny - živočišná výroba: - chov brojlerů.

Jezdecká škola a stáj se zaměřením na výcvik koní a trénink jezdců. Pořádání drezurních soustředění. Prodej jezdeckých potřeb, jezdeckého oblečení a doplňků pro koně a jezdce.

Rostlinná výroba - sadbové a konzumní brambory Živočišná výroba - prasata - skot

Daňové poradenství Ekonomické práce Účetní práce - účetní poradenství - účetní a administrativní práce Kennel/Chovatelská stanice WEDDING DAY - MALTESE/MALTÉZSKÝ PSÍK - YORKSHITE TERRIER

Zabýváme se ekologickým zemědělství, rostlinnou a živočišnou výrobou.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Provádění šlechtění, chovu a výkrmu prasat, jatečného zpracování prasat, skotu a pštrosů, výroby uzenářských výrobků.

EQUI HANUŠ s.r.o. je firmou s mnohaletou tradicí a širokou paletou filmových zkušeností, a to včetně rozsáhlých a náročných projektů. Naše služby: - koně, konští kaskadéři - půjčovna kočárů a vybavení pro koně - jezdecká a vozatajská výuka - vyjížďky na koních - přeprva kočárů a koní. V oblasti zajištění filmových prací jsou ...

Farma: -jezdecká škola -rekreační pobyty s výcvikem v jízdě na koni -výlety na koních -chov, prodej koní -prodej jezdeckých a chovatelských potřeb.

Penzion: -ubytování -stravování. Kurzy jízdy na koních.

Prodej: -průmyslová hnojiva -chemie pro zemědělství. Živočišná výroba: -výroba vajec -výkrm kuřat -chov prasat. Služby pro zemědělce.

Zemědělská činnost - živočišná výroba

Koně - prodej - ustájení - výcvik

E - shop - jezdecké potřeby Prodej a e - shop - jezdecké potřeby

Velkochov - ryby Prodej - akvarijní rybičky

Jezdecké výcviky - vyjížďky Koňský rančchov koní

Čištění - osiva Rostlinná výroba Živočišná výrobachov - skot - drůbež

Prodej - domácí vejce - kozí mléko Ubytování na statku - kapacita 20 osob - kuchyň - sociální zařízení - klubovna - WIFI připojení Projížďky na koních Chov - hospodářská zvířata Poradenství - výchova a výcvik psů

Výroba - produkty rostlinné výroby Výroba - produkty živočišné výroby