Užitkový chov koní, krav, ovcí, koz, drůbeže a jiných hospodářských i domácích zvířat. Ustájení zvířat, kvalitní péče o zvířata, výcvik různého stupně, to vše pouze od zkušených odborníků. Využijte služeb od profesionálů, kteří ví, jak se starat o zvířata.

Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Hledáte kvalitní slepičky pro vaši farmu nebo zahradu? U nás najdete široký výběr plemen, které vám zajistí bohatou snášku a zdravé maso. Máme Dominanty, Horaly, Bowansy, Dekalb White, Isa Sussex a Moravia BSL. Prodáváme je jak jednotlivcům, tak velkým odběratelům, například družstvům COOP Jednota. Dodáváme na jaře i na podzim.
Drůbežárna Hořešovice s.r.o. - chov a prodej kuřic
Biofarma. -chov koz -produkce kozích výrobků -exkurze pro veřejnost (školy, školky, cizinci) Výsadba levandule -olej -hydrolát

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - osobní ...

Výroba, provoz: -zemědělské živočišné a rostlinné výroby kvasný lih i produkce žampionů.

Činnost: -zemědělská -rostlinná výroba -živočišná výroba Obchodní činnost: -zemědělství Agro služby: -chemická ochrana -kombajnová sklizeň

Rybářské středisko: -chov a produkce ryb -zpracování ryb. Středisko chovu drůbeže - produkce masných kuřat Odbahňování rybníků. Prodej krmiv.

Výroba: - domečky pro křepelky, kuřata s voliérou - klece pro křepelky - odchovny na kuřata - králikárny - holubníky - rámky pro včelaře. Chov, prodej: - kuřata, křepelky.

Stavební činnost - zemní práce. Nákladní dorava - přeprava odpadu, zemědělských komodit, sypkých hmot. Rostlinná výroba - pěstování ploditn: řepka, pšenice, ječmen, hrách. Živočišná výroba - chov skotu a prasat.

Chovatelská stanice, chov: - německá doga.

Středisko živočišné výroby: - výkrm prasat - chov býků.

Rostlinná výroba. Živočišná výroba: - výkrm prasat - chov prasat.

Prodej: - zemědělská technika. Rostlinná výroba.

Živočišná výroba: - chov jalovic - chov býků.

Penzion Padrtův mlýn: -ubytování v překrásném údolí řeky Jihlavy -16 míst -3 apartmány patrové -sociální zařízení na pokojích -společenská místnost -rybolov, turistika, cyklistika,běžky. -polosamota u lesa a řeky -možnost jízdy na koních -dětské hřiště -sezóní restaurace.

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod

Smíšené hospodářství Sladkovodní akvakultura Lesnictví a těžba dřeva

Jezdecký areál. Práce, služby: -výcvik koní a jezdců v kryté hale, nebo venkovní jízdárně -výcvik a výchovu Vašeho koně -poradenství -externí trenérská, cvičitelská -rekreační, kondiční ježdění -víkendové, prázdninové kurzy pro děti -boxové ustájení pro Vašeho koně -vyjížďky na koních do přírody (po předchozím výcviku, případně prověření ...

Včelařství, včelí farma, prodej: - včelařské potřeby - med - kosmetika - medovina

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 18.04.2014 do 31.12.2019 Chov a výcvik - koně

Pěstování plodin jiných než trvalých Podpůrné činnosti pro lesnictví Sladkovodní akvakultura

Smíšené hospodářství Chov prasat Podpůrné činnosti pro lesnictví Sladkovodní akvakultura

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Činnost: - rostlinná a živočišná výroba