Chov ryb za účelem celoročního nebo vánočního prodeje se neobejde bez rybářských sádek. Sádky zajistí ideální podmínky pro chov ryb a jejich následný odlov za účelem dodání k cílovým zákazníkům. Chov ryb v sádkách garantuje maximální čerstvost ryb.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná - chov ryb

Pstruhařství. Produkce, prodej: - rybí násady - konzumní ryby (pstruh potoční, pstruh duhový, siven americký, kapr obecný, lín obecný) - okrasné druhy ryb (karas, kapr, lín, okoun).

Výkup a prodej: -ryby -dřevo. Odborné služby a práce pro vlastníky lesů a rybníků. Veškeré těžební a pěstební práce v lesním hospodářství.

Zemědělská výroba a myslivost; -zelenina -zahradnické speciality a školkařské výpěstky -ovoce, ořechy, plodiny pěstované pro přípravu nápojů nebo jako koření -ryby a ostatní produkty akvakultur -rybolov a chov ryb

Chov a prodej širokého sortimentu sladkovodních ryb. Plůdek, násada, tržní ryba. Hlavní chované ryby - candát, štika, sumec, lín, kapr, amur, tolstolobik, mník, ostroretka, podoustev, parma, barevné ryby.

Využívání rybníků k produkci plůdků, násadových, tržních a generačních ryb. Zarybňování vybraných údolních nádrží násadovými rybami. Hospodářská těžba ryb v určených nádržích.

Export - akvarijní ryby Chov akvarijních ryb

Chov ryb Rostlinná výroba

Restaurace - stálé a polední menu - rybí speciality Prodej - živé ryby české

Prodej - rybářské potřeby Rybářský revír pro příležitostné sportovní rybáře

Rybolov Rostlinná výroba Živočišná výroba

Chov a prodej: - lososovité ryby (pstruh, siven). Sezónní provoz rybářského bistra a rybolov.

Zahradnické a arboristické práce Rybářství

Sdružení - rybolov a chov ryb Rybolov - chov ryb

Velkochov - ryby Prodej - akvarijní rybičky

Malířské práce Stavba - ploty Obkladačské práce - zámkové dlažby Kompletní stavební práce Zednické práce Instalatérské práce Služby pro lesnictví a myslivost Služby pro rybníkářství Služby pro zemědělství