Využijte bohatý sortiment krmiv pro zvířata. Granule, kapsičky či pamlsky pro psy a kočky, obilné směsi pro hospodářská zvířata, zrní pro ptactvo, vločky pro akvarijní rybičky anebo velký výběr vitaminů a doplňků stravy pro všechny druhy zvířat.

Prodej, e-shop: -Chovatelské potřeby -Superpremiová krmiva: RoyalCanin, Hill's, ProPlan, Eukanuba

Nákup, prodej: -zemědělské komodity : - obiloviny - olejniny - luštěniny. Výroba, prodej: - krmné směsi. Prodej: -hospodářské potřeby.

Prodej: -krmení pro exotická zvířata, akvarijní rybičky, psy, kočky, hlodavce -potřeby pro rybáře.

Maloobchodní prodej-hospodářské potřeby: -kompletní sortiment: -osiva, bramborová sadba, travní směsi, zeleninová a květinová semena -pytlovaná hnojiva, hnojivo, půdní substráty -přípravky na ochranu rostliny -krmivo a krmné směsi, šroty -krmivo pro psy, pes a kočky, kočka -zahradnické nářadí, folie a pletiva, pletivo -potřeby, ...

Velkoobchod, sklad, distribuce, prodej, poradenství: - veterinární léčiva pro veterinární lékaře - biopreparáty - zdravotnický materiál - krmiva - chovatelské potřeby - DDD přípravky - ochranné pracovní pomůcky pro veterináře - humánní léky a léčiva - dezinfekční prostředky. Výhradní zastoupení: - V.M.D. - Belgie - CID LINES ...

Výroba a prodej krmných směsí pro hospodářská zvířata. -krmné směsi pro prasata -krmné směsi pro skot -krmné směsi pro drůbež Krmné směsi pro výkrm: -králíků -brojlerů -krůt -kachen -činčil

Chovatelské potřeby. Prodej, maloobchod: - krmiva pro psy, kočky, ptactvo - obilí pro hospodářská zvířata - akvaristika, exotické ptactvo. Přijímají objednávky na: - kuřata, brojlery, krůťata, kačenky, housata

Prodej: - dřevěné brikety - palivové dřevo - pelety - krmiva pro psy.

Zahrádkářské, chovatelské a rybářské potřeby: - osiva, sadba, substráty, hnojiva, postřiky - nářadí, květináče keramické i plastové - sadba hub: hlíva ústřičná, žampiony a další - krmiva pro psy, kočky - e-shop - sadba šesneky, jahod, brambor - ovocné stromky a keře.

Nabízíme psí pamlsky a služby salónu. Prodáváme obojky, oblečení, misky, pelíšky a tašky.

Služby: -zemědělské zásobování a nákup. Výroba, prodej: -krmné směsi.

MARKET Klatovy. Velkoobchod, maloobchod: -hospodářské potřeby. -spojovací materiál. -ruční, elektrické nářadí. -ochranné pracovní pomůcky. -barvy, laky, tmely. -krmiva.

Prodej: - krmivo pro psy, hlodavce, ptactvo a exoty - akvarijní rybičky - exotické ptactvo - chovatelské potřeby.

Potřeby pro jezdce a koně. Široký sortiment dětského vybavení, potřeby pro koně, krmiva, jezdecké šperky, dárky, doplňky, bezpečnostní vybavení. Každý týden akce na zboží bez poštovného. Poskytujeme slevy pro kluby a stáje.

Maloobchod, prodej: -hospodářské potřeby. -zahradní technika. -křovinořez, travní sekačka. -zahradnické nářadí. -spojovací materiál. -krmiva. Služby: -broušení pilových řetězů. -broušení okružních pil. Srvis: -motorové pily, křovinořezy.

Nákup a prodej zemědělských výrobků. Výroba a prodej krmných směsí. Asanační práce.

Služby: -výroba krmiv a krmných směsí pro hospodářská zvířata -nákup a prodej obilovin a ostatních zemědělských komodit -možnost dopravy krmiv -samostatná vnitrostátní autodoprava -individuální receptury.

Velkoobchod, prodej: - chemikálie pro zahradnictví, na hubení škůdců, likvidaci plevelu - agrochemikálie - průmyslová hnojiva pevná i kapalná - chemické postřiky - chemie pro zahrady - agroslužby, agrochemikálie - krmné směsi - pohonné hmoty - mazací oleje a tuky.

Chovenka - František Petržela Prodej : - chovatelské potřeby - krmiva pro zvířata - krmiva pro cizokrajná zvířata - akvaristika - chovatelství - teraristika - hmyz drobné zvířectvo - hlodavci - ptactvo - maso syrové - maso mražené pro psy. Celoroční objednávky: - kačeny, kuřice, krůty, housata, brojleři, slepice

Internetový obchod s vybavením pro koně. Prodej: - vybavení pro koně i jezdce - stájové vybavení - kosmetika, krmiva, dárkových předmětů.

Výroba: - krmné těstoviny - Seno, stelivo, hobliny.

Prodej: -krmivo pro psy a kočky (granule, konzervy, varné i nevarné přílohy, různé druhy mraženého masa) -chovatelské potřeby, hračky, pamlsky -granule pro králíky, nosnice, krůty, kachny -krmení pro ptactvo a hlodavce.

Jezdecký klub. Chov koní. - americké plemeno Quarter Horse a Paint Horse. Služby: - výuka jízdy na koni - lekce reiningu a westernového ježdění pro začátečníky i pokročilé, westernová drezůra - ustájení koní soukromých majitelů všech plemen - možnost ustájení březích klisen a zajištění porodů - pořádání kurzů, školení a ...