Využijte bohatý sortiment krmiv pro zvířata. Granule, kapsičky či pamlsky pro psy a kočky, obilné směsi pro hospodářská zvířata, zrní pro ptactvo, vločky pro akvarijní rybičky anebo velký výběr vitaminů a doplňků stravy pro všechny druhy zvířat.

Nákup a prodej: -zemědělské výrobky -zemědělské potřeby -agrochemikálie -hutní materiál -pohonné hmoty. Výroba, prodej: -krmné směsi.

Výroba, velkoobchod: - krmivo - extrudované krmivo

Výroba: - melasové krmivo pro koně, skot, krávy, drobné zvířectvo.

Výroba - krmné směsi pro hospodářská zvířata.

Prodej, maloobchod: -obilí -pšenice, oves -šrot -krmivo.

Výroba, prodej: - krmiva, steliva a chovatelské potřeby z vlastní produkce (mražená, sušená krmiva pro akvarijní ryby a ostatní vodní živočichy) - zrniny, šroty, krmné směsi (proso červené, žluté, šedé, slunečnice, loupaný oves) - krmiva pro psy a kočky (Kanada, USA) - kompletace akvárií a terarií. Prodejna: - ...

Výroba krmných směsí: - balení 5, 10, 20 a 50kg - krmné směsi pro: - králíky - drůbež v domácích chovech - prasata - koně - psi - pštrosy - speciální směsi pro: - laboratorní zvířata ve výzkumných i účelových chovech.

Výroba: - suchá a mokrá krmiva - velkoobchod, maloobchod

Prodej: - jezdecké potřeby - vybavení pro jezdce a koně - chovatelské potřeby - krmivo - minerální a vitamínové doplňky.

Vývoj, výroba, dodávky: - přírodní ingredience pro potravinářským farmaceutický a zemědělský průmysl: - přírodní přísady - kukltury - enzymy.

Ubytování: - apartmány - celý prázdninový dům pro větší skupiny - rodinná farma, agroturistika. Rostlinná výroba; výroba objemných krmiv Živočišná výroba : chov masného skotu a ovcí

Zahraniční obchod s komoditami: -zemědělská krmiva -rostlinné oleje -oleochemické produkty -tuky.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -zahrádkářské potřeby -osiva, hnojiva -krmiva:

Jezdecké potřeby EQUIS Kompletní sortiment pro jezdce a koně: - jezdecká sedla, potřeby pro chov koní, otěže, uzdečky, udidla, postroje, oblečení pro jezdce, krmiva, stájové příslušenství, podkovy, elektrické ohradníky, western.

Výroba a prodej premixů krmných aditiv, obchodní činnost v oblasti veterinárně medicínské, poradenské služby v oblasti krmivářství, potravinářská diagnostika (mikrobiologie, mykotoxiny, chemická rezidua)

Maloobchod, prodej: -krmiva: -pšenice, ječmen, kukuřice, oves, slunečnice, proso, oves nahý, ovesné vločky -šroty -grunule pro králíky, psy, kočky -směs pro nosnice, krůty, kačeny -směsi pro papoušky, holuby, křečky -klece, budky, krmítka -vitamíny -travní směsi, směsi na zelené hnojení -rašelina -květináče.

Maloobchod, prodej: - hospodářské potřeby - přípravky na ochranu a výživu rostlin (AGRO CS, Agra group, AgroBio Opava) - substráty AGRO CS - kompletní sortiment osiv, travních směsí, zeleninových a květinových semen renomovaných českých výrobců - květináče, obaly, truhlíky, žardinky, mísy, sadbovače - základní stavební materiál - ...

Velkoobchod, dodávka, prodej: -vitamínové krmné doplňky -sadbové a konzumní brambory -široký sortiment pekárenských výrobků -zemědělské produkty Zemědělská výroba: živočišná, rostlinná.

Distribuce krmiv: -Pedigree Pal -Whiskas -Chappi -Kitekat.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -zahradní nábytek -umělohmotné i keramické květináče -semena -folie -chovatelské potřeby -krmení.

Velkoobchod. Zpracování a prodej masa pro zvířata: -sušené pamlsky -krmiva pro psy a kočky. Speciální kynologická prodejna: -krmivo -potřeby pro psy,kočky -obojky,vodítka.

Nákup, prodej: - zemědělské plodiny (obiloviny, olejnatá semena ...). Dovoz, distribuce: - krmiva - honojiva - zemědělské chemikálie.

Prodej: -chovatelské potřeby -krmiva.