Využijte bohatý sortiment krmiv pro zvířata. Granule, kapsičky či pamlsky pro psy a kočky, obilné směsi pro hospodářská zvířata, zrní pro ptactvo, vločky pro akvarijní rybičky anebo velký výběr vitaminů a doplňků stravy pro všechny druhy zvířat.

Prodej, maloobchod: -krmné směsi

Velkoobchod, prodej: - potraviny (racionální výživa, cukrovinky, instantní káva). Mlýn, výroba: - celozrnná mouka. Výroba, prodej: - krmivo, krmné směsi. Strojírenská výroba, kovovýroba: - stavba strojů s mechanickým pohonem.

Výroba a prodej masových konzerv pro psy a kočky (zvířata v zájmových chovech) v plastových obalech. Chejn Vám nabízí přírodní kvalitu a dlouhou tradici. Vyrábíme též sušené pochoutky pro psy.

Petway.cz, to jsou kvalitní a originální produkty pro psy a kočky. Psí známky, vodítka a obojky se jménem nebo luxusní misky pro psy a kočky se jménem. Každý výrobek je originál.

Výroba, prodej: - krmivo pro akvarijní rybičky a potěr.

Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - dekorativní plasty - nářadí - krmiva.

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -krmiva pro hospodářská zvířata, psy, kočky -jednoduché potřeby -akvaristika, terazistika, akvária -klece, terária, faunaboxy -prodej drůbeže. Prodej a nákup: -koně. Služby: -poradenská činnost při nákupu koní -jezdectví -trenér, rozhodčí, stavitel parkurů.

V prodejnách nabízíme: -kolem 70-ti druhů akvarijních ryb, raky, kraby -terarijní zvířata -hlodavce (křečky, králíky, činčily, osmáky, pískomily, myšky) -andulky, exotické ptáky, velké papoušky (žako) -cvrčky a holátka.

E-shop: -prodej chovatelských potřeb pro psy, kočky, hospodářská zvířata, -akvaristika, teraristika aj. -krmivo, vitamínové přípravky, prostředky proti parazitům ad. -sortiment od výrobců Acana, Brit, Eucanuba.

Zemědělská výroba. Pěstování a distribuce, prodej, export: - produkty rostlinné výroby: - krmiva, oboloviny, bioprodukty. Prodej zemědělských komodit pro velkoodběratele a maloodběratele. Pěstování, velkoobchod, distribuce: - BIO produkce, produkty přechodného období-BIO - brambory, pšenice, kukuřice, ječmen, proso, ...

Krmiva. Výroba krmných směsí.

Velkoobchod, prodej, E-shop: - krmiva - chovatelské a jezdecké potřeby, akvaristika, teraristika. Výroba, export, import: - krmiva - chovatelské potřeby. Obchodní známka: - ALKAPET.

Výroba hotového krmiva pro hospodářská zvířata Posklizňová úprava zrnin

Semena, osiva. Nové sídlo firmy: Oseva Agri Chrudim, a.s. Kočí č.p. 159 538 62 Kočí

On-line prodej: - chovatelské potřeby - granule, konzervy, pamlsky - obojky, vodítka - přepravky, pelíšky, podestýlky - hračky a další sortiment.

Autodoprava, zasilatelství. Prodej: - granulovaná krmiva pro psy a kočky, granule - chovatelské potřeby.

Akvaristika, maloobchod, prodej: - akvarijní rybky a vodní živočichové - akvarijní technika - krmení - rostliny - lepená akvária.

Výroba: - krmivo pro domácí zvířata - extrudovaná krmiva - suchá krmiva - směsi krmiv. Výroba: - Heřmanice nad Labem - 55212 Heřmanice nad Labem - tel: 491812740, 491813622 - fax: 491815477 - mobil: 737229179 Expedice, balírna: - Brod nad Labem - 55212 Brod nad Labem - tel: 491813259, 491813230-1 - fax: ...

Mlýn. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -pšeničná mouka hladká, hrubá, polohrubá, celozrnná, chlebová -pšeničná krupice hrubá i jemná -žitná mouka celozrnná -jedlé i krmné otruby -šrot a krmivo

petshopik Internetový obchod, E-shop: -zahradní jezírka -chovatelské potřeby pro psy, kočky, hlodavce, ptáky -akvaristika, teraristika -japonská krmiva Služby: -poradenstvíství v oblasti chovu koi kaprů.

Zpracování, prodej: -krmiva, krmivo pro chovatele.