Využijte bohatý sortiment krmiv pro zvířata. Granule, kapsičky či pamlsky pro psy a kočky, obilné směsi pro hospodářská zvířata, zrní pro ptactvo, vločky pro akvarijní rybičky anebo velký výběr vitaminů a doplňků stravy pro všechny druhy zvířat.

Chovatelské potřeby. Krmiva pro psi, kočky, a další drobná domácí zvířata.

Služby: -mlýn. Prodej: -výhodné ceny balených mouk přímo z prodejny mlýna -hrubá krupice -hrubá Zlatý klas -polohrubá výběrová -hladká konzumní -hladká extra speciál -krmné směsi pro drobné chovatele -mlýnská krmiva.

Veterinární ordinace: -specializace na malá zvířata -preventivní péče -chirurgie -interna -gynekologie -zubní ultrazvuk -RTG, EKG. Maloobchod, prodej: -krmiva -veterinární diety.

Zverimex. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby (pro chovatele) -akvária, terária, klece -rostliny -krmiva pro zvířata - (psi, kočky) -postroje pro psy a kočky -vodítka, košíky pro psy -živá zvířata: -hadi, plazi -králíci -křečci -želvy -akvarijní rybičky (ryby) -exotické ptactvo (papoušci).

Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby. -krmiva pro zvířata. -akvaristika.

Akvaristika, teraristika, zverimex. Maloobchod, prodej: -exotické ptactvo -krmivo, léčiva pro zvířata -potřeby pro chovatele.

Výroba: -konzervy -distribuce krmiv.

Maloobchod: -drobné balení agrochemikálií -krmné směsi -pohonné hmoty.

Maloobchod: -pytlovaná hnojiva -drobné balení agrochemikálií -krmné směsi.

Prodej: -pytlovaná hnojiva -drobné balení agrochemikálií -krmné směsi.

Výroba, prodej: -krmiva pro masožravá zvířata. -maso pro zvířata. -maso pro psy.

Prodej: - krmivo - chovatelské potřeby - drobná zvířata. Výroba krmiv.

Psí svět. Prodej, maloobchod: - krmiva a chovatelské potřeby.

Maloobchod, prodej: - kynologické potřeby pro psy, kočky, domácí zvířata - chovatelské potřeby - krmivo, granule, konzervy pro zvířata.

Maloobchod, prodej: -křečci, morčata, ptactvo -krmivo, potřeby pro chovatele, rybáře, zahrádkáře. Krmiva pro: -hospodářská zvířata, psi, kočky, akvarijní rybičky, exoty, hlodavce. Chovatelské pomůcky, potřeby: -krmítka, misky, napáječky, klece, vodítka, koše, obojky aj. Pletiva plotová, králikářská, hnojiva. Distribuce, prodej ...

Jezdecké a chovatelské potřeby. Maloobchod, prodej: -jezdecké potřeby pro anglické ježdění a western -westernové doplňky -kožené a sedlářské výrobky i na zakázku -australské kabáty -velký výběr klobouků -chovatelské potřeby -krmiva a krmné doplňky.

Internetový obchod nabízí krmivo a chovatelské potřeby pro psy, kočky, papoušky, králíky a další domácí zvířata. Rady, tipy, testy výrobků, pravidelné akce a novinky v sortimentu. Rozvoz Praha, Praha východ, Kolín a okolí. Doprava od 799, - Kč zdarma. I

Farma koní. Služby: -trénink dostihových koní -výuka ježdění (jízdy) v jízdárně -vyjížďky do terénu pro pokročilé -ustájení dle dohody. Chov: -koně (koní) plemene Anglický plnokrevník. Poradenství, služby: -výživa a krmení koní -při sestavení elektrických ohrad (ohrady) -sestavení krmného plánu s využitím vitamínových, ...

Velkoobchod, maloobchod: -hlodavci -akvarijní ryby, zvířata, rostliny -zařízení do akvarií -pomůcky, potřeby pro chovatele: -krmivo pro psy, kočky, exotické ptactvo. Služby: -instalace kompletů akvárií -poradenství.

Zastoupení ZEMPO. Maloobchod, prodej: - zemědělské, hospodářské a zahrádkářské potřeby - krmné směsi, krmiva - semena - substráty - rašelina - hnojiva - chemické postřiky - nářadí pro zahrádkáře - květináče - plast, keramika - agrofolie, folie - lepidla, tmely - lana, motouzy, popruhy - ochranné pracovní pomůcky - ...

Prodej: - chovatelské potřeby - krmiva

Rostlinná a živočišná výroba.