Lesní hospodářství se může postarat o váš lesní pozemek, a to například vysázením nových listnatých i jehličnatých stromů, celkovou údržbou lesního porostu nebo návrhem hospodářského plánu. Taktéž je možné využít těžební služby či služby v myslivosti.

Těžba - dřevo Lesní práce pomocí traktoru

Lesnická činnost a dřevoobchod: - palivové dřevo - štípaná polínka - rovnané dřevo

Prodej palivového dříví, částečně nachystané dřevo, výřezy 3 a 4m, metrová polena - dub, a buk. Hotová štípaná polínka, jehličnatá, listnatá, manipulační zbytky. Celé surové kmeny, samovýroba. Prodej truhlářského řeziva. Obora Radějov - Obora se navíc nachází v Chráněné krajinné oblasti Bílé Karpaty. V oboře lze zde potkat především zvěř ...

Komplexní služby v oblasti životního prostředí Lesnictví

Těžba a přibližování dřeva Prodej - palivové dřevo Zimní údržba komunikací Lesní práce

Odborný lesní hospodář. Lesnické služby: - pěstební práce - těžba dřeva, výkup dřevní hmoty - doprava dřeva - přidružená výroba - výrobky ze surového dřeva .

Zpracování, služby: -dřevo -lesnictví -pěstování -těžba. Pila. Pořez kulatiny. Prodej a odkup: -řezivo -dřevěná hmota. Zajištění kompletních služeb: -střechy -klempířské a pokrývačské práce.

Rostlinná výroba, pěstování, prodej: - vánoční stromky - v nabídce je více druhů stromků: - jedle kavkazská, obrovská, bělokorá, ojíněná - borovice lesní a černá - smrky omorika a pichlavý - stříbrný. Lesnické služby. Správa soukromých a obecních lesních majetků.

Komplexní lesnická činnost a služby v myslivosti. Specializace na rizikové kácení stromů. Údržba zeleně.

Zemědělské a lesnické práce.

Lesní hospodářské plány a lesnické mapy. Geodetické práce. Projektování: - v lesnictví - veřejné zeleně - lesoparky - sadovnické úpravy - rekultivací. Zahradní a krajinářská tvorba. Územní systémy ekologické stability (ÚSES). Pasportizace zeleně, generely. Dendrologické průzkumy, zjišťování zdravotního stavu dřevin. ...

Prodej: -palivové a krbové dříví (buk, bříza, smrk, ...) o délce štěpin 1m, 50cm, 33cm a 25cm -vhodné do krbů, kotlů i kamen. Výkup: -lesní pozemky, obchod s dřevní hmotou. Kontejnerová doprava.

Služby: -správa lesa -pěstování, těžba a zpracování dřeva.

Služby v lesnictví: - zejména pomocí harvestorové technologie Přeprava: - dřevní hmoty Prodej palivového dřeva -dříví jehličnaté, tak i dříví listnaté měkké a listnaté tvrdé, balené i volně sypané - výroba dříví harvestorovou technologií - klasická manuální těžba s následným přibližováním - pracujeme i s pomocí lanovkových ...

Lesnické práce: - těžba dřeva – zajistíme povolení, vytěžíme dřevo, zajistíme úklid po těžbě - výkup dřeva – vytěžíme a odkoupíme dřevo, případně vykoupíme dřevo již vytěžené - výkup lesů včetně pozemků – zajistíme odhad ceny, převod, platbu daně z převodu nemovitosti - hospodaření v lesích – péče o les formou nájmu nebo na základě ...

Služby: - lesnictví - zahradní, parkové a sadové úpravy - výsadba zeleně - pěstební a ochranná činnost lesa - těžba lesních porostů - poskytování služeb v myslivosti - výřezy porostů pod elektrovody - rizikové kácení stromů.

Společnost vyhotovuje: -lesní hospodářské plány (LHP) -lesní hospodářské osnovy (LHO) -změny LHP -projekty zalesnění -oceňování lesních porostů -digitalizace map a jejich tisky.

Děláme výsadbu lesů a biokoridorů. Stavba plotů, údržba zeleně. Prodej - okrasné dřeviny a palivové dříví.

Výroba, těžba, připližování, doprava: - dříví harvestorovou technologií. Nákup, výkup, zpracování, prodej: - dřevo. Výroba: - výrobky ze dřeva. Práce: -lesnické, lesnictví.

Lesní správa. Pěstování lesa. Těžba dřeva, přibližování dřeva. Lesnická činnost.