Lesní hospodářství se může postarat o váš lesní pozemek, a to například vysázením nových listnatých i jehličnatých stromů, celkovou údržbou lesního porostu nebo návrhem hospodářského plánu. Taktéž je možné využít těžební služby či služby v myslivosti.

Prodej: - řezivo. Kácení stromů.

Prodej: - kulatina, palivo a jiných lesnických výrobků - řezivo.

Poskytujeme služby v oboru zpracování dřeva, těžby dřeva, dopravy a prodeje dřeva. Vyrábíme a prodáváme řezivo, latě, trámy i krovy. Dále vyrábíme palivové dřevo, krbové dřevo a štípané dřevo. Poskytujeme také služby v oblasti přibližování dřeva a kontejnerové dopravy. Zajistíme odvoz stavební suti, odpadu, sypké hmoty, palivového či krbového ...

Služby: -práce a služby při těžbě dřeva -práce a služby pro majitele lesů. Prodej a obchod: -dřevo.

Naše služby: - zahradní architektura - sadovnictví, krajinářství - lesnické práce a rekultivace.

Pila. Zpracování kulatiny a dřeva. Pilařská výroba: - výroba výrobků z dřevní suroviny - výroba železničních pražců - výroba dřevité vlny - výroba šindelů - provozování sušičky dřeva - impregnování dřevěného materiálu.

Práce, služby: -lesnictví.

Spadá pod Lesy města Mladá Boleslav s.r.o. Lesnictví. Lesní statek. Dodávka, těžba: - dřevo pro stavebníky - palivové dřevo.

Poskytujeme: - lesnictví a myslivost - těžba, manipulace a přibližování dřeva.

Pěstování, rostlinná výroba: - stromy, stromky, vánoční stromky - okrasné keře, dřeviny - lesní sazenice. Návrhy, výsadba: - zeleň.

Výkup a prodej: -ryby -dřevo. Odborné služby a práce pro vlastníky lesů a rybníků. Veškeré těžební a pěstební práce v lesním hospodářství.

Nabízíme: -přípravu ploch před zalesněním půdními frézami -úklid klestu -zakládání lesa (zalesňování) -ochranu kultur proti zvěři, hmyzu, buřeni, hlodavcům, houbám, atd. -výchovu lesních porostů (prostřihávky, prořezávky a probírky) -těžební práce -dopravu dřeva -poradenství, včetně zajištění funkce odborného lesního hospodáře ...

Lesní rekultivační práce Ovocnářství

Prodej - masné výrobky Lesnictví

Malířské práce Stavba - ploty Obkladačské práce - zámkové dlažby Kompletní stavební práce Zednické práce Instalatérské práce Služby pro lesnictví a myslivost Služby pro rybníkářství Služby pro zemědělství

- - vnitrostátní nákladní doprava - odvoz dřeva do 12t Lesnictví

Sadové úpravy Lesnictví Rybolov