Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Firma se zabývá pěstováním, prodejem a rozvozem microgreens.

Statek, zemědělská výroba: -rostlinná výroba.

Zemědělská výroba, pěstování, chov: -zelenina, ovoce -cukrovka -vinná réva -výkrm prasat -jatečná zvířata. Výroba, prodej: -víno. Autoopravna, servis: -traktory ZETOR -zemědělská technika. Výroba: -zemědělské stroje - vozík na sklizeň hroznů, třídička na okurky, letadlo (zařízení pro sklizeň okurek). Obchodní činnost. Malý ...

Tomáš Coufal se zaměřuje na chov ovcí a výrobu sena.

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen

Prodej ovoce.Vedení účetnictví.

Zemědělská výroba: - rostlinná - tel. 515 277 135 - živočišná - tel. 515 277 127.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství).

Velkoobchod, export, import: - sójový šrot - rybí moučka - zemědělské plodiny - řepka, ječmen, hrách, kukuřice, hořčice - mražené a chlazené maso - drůbeží, rybí, vepřové - mléko - těžká chemie (asfalt, topný olej) - volně ložený cement.

Zemědělská rostlinná výroba. Soukromý zemědělec Zemědělské práce: - orba, příprava, setí -kombajnová sklizeň CASE 8010. Traktorová doprava.

JUHAS DP s.r.o. se zaměřuje na pěstování a prodej brambor, cibule, sezónní zeleniny a na prodej hnojiv a substrátů.

Zaměřujeme se na zpracování produktů rostlinné i živočišné výroby. Pěstujeme a vyrábíme obiloviny, brambory, krmiva a krmné směsi. Chováme prasata.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Provozovna: -Dobelice, tel.: 515323409.

Zemědělská výroba. Provozovny živočišné výroby: -Horní Břečkov, tel.: 515291252 -Lesná, tel.: 515291250 -Onšov, tel.: 515291256 -Vracovice, tel.: 515291253.

Společnost AGRA GROUP a.s. se zabývá výrobou hnojiv jak pro pro zemědělské využití. Díky široké škále převážně inovativních produktů se řadíme mezi přední české výrobce hnojiv. Poskytujeme také profesionálníc konzultační služby, zejména pak komplexní poradenství v oblasti polních plodin prostřednictvím sítě regionálních zástupců. Dlouhodobě ...

Rostlinná a živočišná zemědělská výroba.

Zemědělská výroba, prodej: -zemědělské produkty. Chov prasat.

Václav Kozák se zaměřuje na pěstování a sadbu různých druhů česneků.

Zemědělské družstvo Hodonice je zemědělská společnost hospodařící na bezmála 2000 ha zemědělské půdy. Jedním z hlavních zaměření je i pěstování révy vinné, které má v naší společnosti mnohaletou tradici. Celková rozloha vinic je 120 ha a nacházejí se v katastru obcí Hodonice, Tasovice a Krhovice. Rostlinná výroba, autodoprava, opravy ...

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen