Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej a pěstování biozeleniny.

Biofarma - ekologicky hospodařící v podhůří Českého středohoří

Služby: -zemědělská výroba -služby zemědělcům, sklizeň, posklizňová úprava zem. komodit -opravárenství zemědělských strojů -pronájem nebytových prostor.

Certifikovaná zemědělská společnost.

Pobočka-sklad. Distribuce širokého sortimentu ovoce, zeleniny a vlastní produkce. Import ovoce z Jižní Afriky, Střední a Jižní Ameriky především v době mimo hlavní evropskou produkční sezónu. Velkoobchod, prodej: - ovoce, zelenina. Z vlastní produkce dodáváme jablka, hrušky, švestky, třešně, višně, rybíz.

Export tradičních českých zemědělských komodit. V našem produktovém portfoliu můžete najít: -Mák modrý -Mák bílý -sezamová semínka -proso -jáhly -pohanku -řepku -kmín -hořčičná semínka -hrách a mnoho dalších.

-Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Přípravné a dokončovací stavební ...

Velkoobchod se zemědělskými komoditami a krmivy: - mák modrý i bílý - hořčice bílá, hnědá i černá - český kmín celý - lněné semeno hnědé i žluté - pohanka obecná i loupaná - hrách žlutý i zelený - peluška jarní - proso žluté, červené i jáhly - a další

Pěstování a prodej jahod.

Zemědělství: -rostlinná prvovýroba -živočišná výroba -chov červenostrakatého skotu, telat.

Hledáte ve svém okolí firmu, která se zabývá zemědělskou a rostlinnou výrobou? Hledáte pronajímatele skladových prostor? Pokud ano, v tom případě se obraťte na nás! Jsem soukromý hospodařící rolník na Českobrodsku a okolí. Nabízím pěstování a prodej obilí a jiných kulturních plodin. Dále se věnuji obchodu s komunitami a pronájmu skladových ...

Zahradnictví Neratovice. Prodej - zahradnická chemie - keramické nádoby Zahradnictví - stromy - keře - trvalky - letničky - skalničky - hnojiva - substráty Pěstování - osiva - cibuloviny

Prodej, velkoobchod: - obiloviny - olejniny - technické suroviny - extrudovaná sója - expelery - olej - krmiva. Výroba krmných směsí, rostlinných olejů.

Pobočka - nákupní sklad. Prodej, velkoobchod: - obiloviny - olejniny - technické suroviny - extrudovaná sója - expelery - olej - krmiva. Výroba krmných směsí, rostlinných olejů.

Silo. Velkoobchod, maloobchod, prodej, nákup, skladování: - obiloviny - olejniny - ostatní zemědělské plodiny - krmiva. Výroba: - krmné suroviny, směsi (krmiva) - extrudací a lisováním. Činnost závodové dopravy a dopravy podle objednávky, včetně kamiónové přepravy. Laboratorní a rozborová činnost. Příjem a expedice vagónových ...