Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Prodej: - brambory, seno, sláma, vlašská jádra . Velkoobchod: - zemědělské komodity. Mgr. Martin Haša - zahraniční obchod tel.: 608660303

Dodávka - produkty rostlinné a živočišné výroby

Zemědělská výroba. Rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny, řepka, krmné plodiny - průmyslové brambory. Živočišná výroba, chov: - skotu - hovězí dobytek - prasata.

Výroba: - krmiva - krmných směsí. Krmivo a krmné směsi pro zvířata. Zemědělská výroba - rostlinná. Posklizňová úprava - obiloviny.

Zemědělská výroba - rostlinná výroba. Zpracování rostlinných produktů se specializací na řepku a obilí.

Zemědělská výroba: - rostlinná, - živočišná. Výroba peletek.

zahraniční obchod -nákup komodit

Výkup ovoce, prodej sadbových a konzumních brambor, jader vlašských ořechů, hnojiv a postřiků.

Zelinářství, zahradnictví a sadařství.

Zemědělská výroba. Zpracování produktů rostlinné a živočišné výroby.

Farma Tvarožná Lhota. Zabýváme se chovem ovcí a koní. Prodej: - seno - slámy - zemědělské plodiny.

Kovářství, podkovářství -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba ...

Akciová společnost Agropol je obchodní společnost s holdingovým uspořádáním zaujímající významné postavení na trhu zemědělských komodit.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Výroba, prodej: - rostlinné produkty - živočišné produkty - krmiva, krmné směsi.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - pícniny - řepka, cukrovka - živočišná výroba, chov: - hovězí dobytek (dojnice na mléko s telaty, jalovice a býkové) Zpracování produktů rostlinné i živočišné výroby. Prodej čerstvého kravského mléka.

Zemědělský podnik 1500 ha: -živočišná výroba -150 ks prasnic - 230 ks krav -rostlinná výroba-zajištění živočišné výroby krmiv -ovocnářství a vinařství -hospodaříme na 26 ha vinic, 5 ha meruněk, 45 ha jabloní, 55 ha višní, 25 ha broskví, 18 ha švestek -zelinářství -okurky-na semeno, papriky, zelí, ...

Rostlinná zemědělská výroba: - pěstování, produkce: - obiloviny - pšenice ozimá, pšenice špalda, žito trstnaté - luskoviny - technické plodiny. Živočišná zemědělská výroba: - chov: - pastevní skot bez tržní produkce mléka. Prodej: - produkty rostlinné výroby i živočišné výroby. Kompletní zemědělská výroba respektuje ...

Velkoobchodní prodej: - obilí, osivo - krmiva, krmivo.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba. Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví. Ošetřování rostlin, rostlinných produktů, objektů a půdy proti škodlivým organizmům přípravky na ochranu rostlin.