Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Výroba, prodej: - loupané brambory - vakuově balené.

Soukromý zemědělec. Zemědělská výroba - produkce jablek, malin, medu a ořechů.

Zemědělské družstvo: - rostlinná a živočišná výroba

Výroba a zpracování - zemědělské produkty Výroba a zpracování - živočišné produkty

Zemědělství. Rostlinná výroba: -tel.:583440131 -obiloviny, luskoviny, hořčice, řepka. Živočišná výroba: -tel.:583440163, 583440097 -mléko, jatečný skot, prasata. Zemědělské práce a služby. Oprava: -zemědělské stroje a technika. Závodní jídelna: -Štíty, náměstí Míru 38, tel.:583440167.

Opravy: -motorová vozidla. Nákladní doprava. Rostlinná a živočišná výroba.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, pěstování: - obilí, obiloviny - řepka - mák - slunečnice - proso.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, prodej: - produkty rostlinné výroby.

Farma. Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba - chov skotu, hovězího dobytka.

Zemědělství. Zemědělská výroba rostlinná: - zelenina, ovoce: - paprika, rajčata - jahody - osiva: - vojtěška setá, kukuřice krmná - hrách - krmné brambory. Včelařství. Chov. - včely.

Zemědělská a obchodní činnost: Prodej: -brojlerová kuřata, housata, káčata, husokačeny, krůťata, kuřice -jatečná kuřata a jatečné krůty -pšenice -brambory Kulturní činnost: - hudební činnost - pořádání kulturních akcí a zájezdů - zvučení

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, zelinářství. Zahradnictví. Sadařství.

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: - rostlinná výroba: - pěstování pšenice, ječmene, kukuřice, řepka olejná, hrách, vojtěška - živočišná výroba, farma: - chov skotu - hovězí dobytek, Holštýnské plemeno.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Práce: - s využitím stavební mechanizace.

Prodej, výrobj: -nektarinky -meruňky -broskve -jakostní a přívlastková vína.

Výroba,velkoobchod,prodej: -zemědělská rostlinná: -obilí,obiloviny -kukuřice osivo -řepka,řepky ozimé -slunečnice a máku -tykve olejné. Výroba,posklizňová úprava: -osiva,osivo: -kukuřice -pšenice ozimé -ječmene jarního -hybridního osiva řepky ozimé -ředkve olejné -hořčice a svazenky.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Výroba a distribuce jedlých olejů. Výroba těstovin. Obchodní činnost: -zemědělské komodity, cukr a olej. Sídlo: -Divnice ev.č. 115, 763 21 Slavičín

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba. Výroba, prodej: - kompletní krmné směsi - obiloviny. Služby: - skladování, sklady - doprava, přeprava.

Ekologická farma. Zemědělská výroba: - živočišná výroba: - hovězí skot bio - jehněčí maso bio - rostlinná výroba: - seno na krmení - nahosemenný oves bio pro výrobu potravin. Truhlářská výroba: - eurookna na zakázku - eurodveře na zakázku.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba: - obiloviny, luštěniny, pícniny - živočišná výroba: - chov brojlerů.

Rostlinná výroba. Míchání krmných směsí. Ovocnářství. Výroba: -műsli tyčinky Fit. Bio tyčinky.