Pro úspěšný začátek pěstování plodin je nezbytné zakoupit osiva a semena požadovaných rostlin. Zakoupit si můžete osiva kukuřice, obilnin, cukrové řepy nebo třeba slunečnice. Kromě osiv je potřeba pořídit i hnojiva a chemické přípravky na výživu a ochranu.

FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Farma Vendolský se zaměřuje na rostlinnou výrobu. Hospodaříme na ploše cca 1300 ha. Z toho je cca 1000 ha vlastních pozemků a 30 ha pronajatých. Věnujeme se konvenční i ekologické výrobě. Pěstujeme pšenici, ječmen, řepku, cukrovou řepu, konzumní brambory, hrách, jablka, hrušky, třešně a také švestky. Sídlíme v obci Bohušov, okres Bruntál.
FARMA VENDOLSKÝ s.r.o. - rostlinná výroba
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Na severozápadě okresu Přerov leží zemědělské družstvo Kokory, které se již desetiletí věnuje kvalitní rostlinné výrobě. Na svých polích pěstuje ozimou pšenici, jarní ječmen, ozimou řepku, mák a kukuřici na zrno i siláž. Kromě toho družstvo Kokory pěstuje jednoleté a víceleté pícniny a hospodaří na trvalých lukách.
Zemědělské družstvo Kokory - rostlinná výroba
Rostlinná výroba Živočišná výroba

Rostlinná výroba - sadbové a konzumní brambory Živočišná výroba - prasata - skot

Myslivost Rostlinná výroba - pěstování obilovin, řepky, kukuřice, cukrovky a krmných plodin Živočišná výroba - chov býků a výroba mléka

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Velkoobchod, prodej: -ovoce -zelenina -přírodní šťávy z ovoce -džusy, mošty.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Zemědělská výroba, prvovýroba: - rostlinná - živočišná. Chov: - skot. Pronájem: - kanceláře. Sřediska, farmy: - Dobešov, tel.:556748025 - Heřmanice, chov skotu.

Nákup, prodej: -zemědělské komodity : - obiloviny - olejniny - luštěniny. Výroba, prodej: - krmné směsi. Prodej: -hospodářské potřeby.

Moštárna v provozu září - říjen - pondělí 17 - 18 hod - lze dohodnou i jiný termín, podle množství ovoce Cena:za 1 litr vylisované šťávy 3, - Kč pro členy a 4, - Kč pro ostatní Ovoce nemyjeme, musí dodat umyté zákazník. Odpad likviduje moštárna. Moštujeme do donesených nádob.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná. Pěstování a těžba lesa. Silniční nákladní doprava, autodoprava. Dílenské práce.

Zemědělství. -rostlinná výroba -živočišná výroba Technické plyny.

Pěstování: - obiloviny - technické plodiny. Chov dobytka. Produkce vajec. Výroba: - mouka - pečivo z vlastní pekárny.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba kombinovaná s živočišnou výrobou. Opravy změdělských strojů.

Nákup, prodej, export - import, skladování a úprava, zemědělských komodit

Rostlinná výroba. Živočišná výroba. Ovocné školky.

Zemědělské služby. Pěstování a prodej brambor.

Zemědělství, prodej: - pěstování obilí a jiných kulturních plodin. Výroba: - pilařská a impregnace dřeva - dřevěné obaly včetně palet - zboží z plastů - ostatní velkoobchod.

Zemědělské družstvo: * Výroba, prodej, služby: - Zemědělská - rostlinná: obiloviny, řepka, cukrovka, pícniny, zelenina - celer, zelí, kapusta, květák - živočišná: výkrm skotu, prasat, produkce mléka * Prodej PHM. * Opravy zemědělské techniky * Zemědělské práce: - lisování slámy a sena do velkoobjemových balíků * Kravín: - ...

Zpracování produktů živočišné a rostlinné výroby. Velkoobchod, prodej: - zemědělské produkty a živá zvířata

Služby: - rostlinná a živočišná výroba Rehabilitační středisko: - rehabilitace a fyzioterapie - masáže, elektroléčba, vodoléčba

Zemědělské družstvo: -živočišná a rostlinná výroba.

- zemědělství - rostlinná výroba - živočišná výroba - Produkce rostlinných a živočišných komodit¨ - Poskytování služeb v oblasti výroby a oprav zemědělských a lesnických strojů a silniční nákladní dopravy