Zemědělská výroba zahrnuje kromě produkce olejnin, kukuřice, slunečnice, vinné révě především produkci obilnin, jako je pšenice, oves, ječmen a žito. Důležitá pro chov je i kvalitní a dobře sušená sláma, a stejně tak píce, což je objemové rostlinné krmivo.

Společnost AGRIWELL s.r.o. je předním evropským odborníkem na ekologické zemědělství. Jejich hlavní činností je globální export kvalitních olejnatých semen, luštěnin a obilovin určených pro lidskou výživu, výrobu olejů a krmiva. AGRIWELL klade důraz na organické zemědělství a mezi jejich hlavní produkty patří organická lněná semínka s ...

Rodinná farma Trhlíkovi Holešov Hospodaří na orné půdě v okolí obce Tučapy u Holešova v okrese Kroměříž. Věnujeme se zemědělskému hospodaření po tři generace. Specializujeme se na rostlinnou výrobu i prodej zemědělských plodin. Podstatnou část produkce tvoří brambory, cibule, hrách, červená řepa, dýně hokaido a obiloviny - pšenice a ...

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Zemědělská výroba: - rostlinná - obiloviny, pícniny - živočišná

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen Podpůrné činnosti pro lesnictví

Zemědělská výroba. Zemědělská činnost. Rostlinná výroba, živočišná výroba. Pěstování obilí a jiných kulturních plodin, chov hospodářských zvířat, výroba masa a mléka. Vinařství, výroba, prodej, dodávka: -víno, vína, vín odrůdové.

Zemědělská výroba. Dceřiná společnost firmy Statek Miroslav, a.s.

Výroba: - rostlinná - obiloviny, olejniny, cukrovka - živočišná - mléčný skot.

Nový Dvůr Kunovice, a.s. se zaměřuje na rostlinnou výrobu, pěstování obilí, řepky, kukuřice a máku.

Statek, zemědělská výroba: -rostlinná výroba.

Tomáš Coufal se zaměřuje na chov ovcí a výrobu sena.

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen

Zemědělská výroba: - rostlinná - tel. 515 277 135 - živočišná - tel. 515 277 127.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství).

Velkoobchod, export, import: - sójový šrot - rybí moučka - zemědělské plodiny - řepka, ječmen, hrách, kukuřice, hořčice - mražené a chlazené maso - drůbeží, rybí, vepřové - mléko - těžká chemie (asfalt, topný olej) - volně ložený cement.

Zemědělská rostlinná výroba. Soukromý zemědělec Zemědělské práce: - orba, příprava, setí -kombajnová sklizeň CASE 8010. Traktorová doprava.

Zaměřujeme se na zpracování produktů rostlinné i živočišné výroby. Pěstujeme a vyrábíme obiloviny, brambory, krmiva a krmné směsi. Chováme prasata.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná. Provozovna: -Dobelice, tel.: 515323409.

Zemědělská výroba. Provozovny živočišné výroby: -Horní Břečkov, tel.: 515291252 -Lesná, tel.: 515291250 -Onšov, tel.: 515291256 -Vracovice, tel.: 515291253.

Rostlinná a živočišná zemědělská výroba.