Zemědělská výroba zahrnuje kromě produkce olejnin, kukuřice, slunečnice, vinné révě především produkci obilnin, jako je pšenice, oves, ječmen a žito. Důležitá pro chov je i kvalitní a dobře sušená sláma, a stejně tak píce, což je objemové rostlinné krmivo.

Zemědělské obchodní družstvo. Živočišná výroba, chov, velkochov: - krůty, krocani - černostrakatého holštýnského skotu, hovězího dobytka. Rostlinná výroba: - tržní plodiny. Zpracování krůtího, drůbežího masa. Velkoobchod, maloobchod: - drůbeže - masné speciality z drůbežího masa.

Prodej: - brambory, seno, sláma, vlašská jádra . Velkoobchod: - zemědělské komodity. Mgr. Martin Haša - zahraniční obchod tel.: 608660303

Dodávka - produkty rostlinné a živočišné výroby

Zemědělská výroba. Rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny, řepka, krmné plodiny - průmyslové brambory. Živočišná výroba, chov: - skotu - hovězí dobytek - prasata.

Výroba: - krmiva - krmných směsí. Krmivo a krmné směsi pro zvířata. Zemědělská výroba - rostlinná. Posklizňová úprava - obiloviny.

Zemědělská výroba - rostlinná výroba. Zpracování rostlinných produktů se specializací na řepku a obilí.

Zemědělská výroba: - rostlinná, - živočišná. Výroba peletek.

zahraniční obchod -nákup komodit

Zemědělská výroba. Zpracování produktů rostlinné a živočišné výroby.

Farma Tvarožná Lhota. Zabýváme se chovem ovcí a koní. Prodej: - seno - slámy - zemědělské plodiny.

Kovářství, podkovářství -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba ...

Akciová společnost Agropol je obchodní společnost s holdingovým uspořádáním zaujímající významné postavení na trhu zemědělských komodit.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - pícniny - řepka, cukrovka - živočišná výroba, chov: - hovězí dobytek (dojnice na mléko s telaty, jalovice a býkové) Zpracování produktů rostlinné i živočišné výroby. Prodej čerstvého kravského mléka.

Rostlinná zemědělská výroba: - pěstování, produkce: - obiloviny - pšenice ozimá, pšenice špalda, žito trstnaté - luskoviny - technické plodiny. Živočišná zemědělská výroba: - chov: - pastevní skot bez tržní produkce mléka. Prodej: - produkty rostlinné výroby i živočišné výroby. Kompletní zemědělská výroba respektuje ...

Velkoobchodní prodej: - obilí, osivo - krmiva, krmivo.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba. Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví. Ošetřování rostlin, rostlinných produktů, objektů a půdy proti škodlivým organizmům přípravky na ochranu rostlin.

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Zemědělská výroba. Živočišná výroba: - chov dobytka. Rostlinná výroba: - obiloviny - luštěniny. Krajinářské úpravy - údržba krajiny. Produkce sena.

Vnitrostátní, tuzemská nákladní autodoprava. Kamionová doprava. Mezinárodní kamionová spedice - spediční činnost. Rostlinná výroba. Export, import zemědělských komodit. Obchod s obilím. Živočišná výroba. Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě. Terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch. Činnosti související s ...