Zemědělská výroba zahrnuje kromě produkce olejnin, kukuřice, slunečnice, vinné révě především produkci obilnin, jako je pšenice, oves, ječmen a žito. Důležitá pro chov je i kvalitní a dobře sušená sláma, a stejně tak píce, což je objemové rostlinné krmivo.

Export, import: -zemědělské komodity: -máku, kmínu, len, lnu, hořčice, hrách, peluška, pohanka, sorghum, saflor, hrachu -slunečnice -kukuřice krmná, pšenice, řepka olejná, lesknice, proso, koriandr, jáhly.

Jezdecká škola Výkopové práce strojem VOLVO BL 71 Služby v oblasti rostlinné výroby Služby v oblasti živočišné výroby

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Prodej: - produkty rostlinné výroby.

Zemědělská společnost Kosova Hora provozuje jatka v Sedlčanech, kde prodává hovězí a vepřové maso. Na jatkách se jen dobytek poráží a maso v půlkách, ve čtvrtích nebo rozbourané se prodává řezníkům, výrobnám, ale i maloodběratelům. Na středisku Nedrahovice prodáváme obilí a brambory. V Lavičkách brambory, ZVPP Doublovická selata.

Pronájem: - nemovitosti. Velkoobchod: - obilí - osiv - krmivo. Zprostředkování velkoobchodu.

Zemědělské družstvo: - rostlinná a živočišná výroba

Výroba a zpracování - zemědělské produkty Výroba a zpracování - živočišné produkty

Zemědělství. Rostlinná výroba: -tel.:583440131 -obiloviny, luskoviny, hořčice, řepka. Živočišná výroba: -tel.:583440163, 583440097 -mléko, jatečný skot, prasata. Zemědělské práce a služby. Oprava: -zemědělské stroje a technika. Závodní jídelna: -Štíty, náměstí Míru 38, tel.:583440167.

Opravy: -motorová vozidla. Nákladní doprava. Rostlinná a živočišná výroba.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, pěstování: - obilí, obiloviny - řepka - mák - slunečnice - proso.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, prodej: - produkty rostlinné výroby.

Farma. Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba - chov skotu, hovězího dobytka.

Zemědělská a obchodní činnost: Prodej: -brojlerová kuřata, housata, káčata, husokačeny, krůťata, kuřice -jatečná kuřata a jatečné krůty -pšenice -brambory Kulturní činnost: - hudební činnost - pořádání kulturních akcí a zájezdů - zvučení

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba, zelinářství. Zahradnictví. Sadařství.

Zemědělské družstvo. Zemědělská výroba: - rostlinná výroba: - pěstování pšenice, ječmene, kukuřice, řepka olejná, hrách, vojtěška - živočišná výroba, farma: - chov skotu - hovězí dobytek, Holštýnské plemeno.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba. Práce: - s využitím stavební mechanizace.

Výroba,velkoobchod,prodej: -zemědělská rostlinná: -obilí,obiloviny -kukuřice osivo -řepka,řepky ozimé -slunečnice a máku -tykve olejné. Výroba,posklizňová úprava: -osiva,osivo: -kukuřice -pšenice ozimé -ječmene jarního -hybridního osiva řepky ozimé -ředkve olejné -hořčice a svazenky.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - živočišná výroba.

Výroba a distribuce jedlých olejů. Výroba těstovin. Obchodní činnost: -zemědělské komodity, cukr a olej. Sídlo: -Divnice ev.č. 115, 763 21 Slavičín

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba. Výroba, prodej: - kompletní krmné směsi - obiloviny. Služby: - skladování, sklady - doprava, přeprava.

Ekologická farma. Zemědělská výroba: - živočišná výroba: - hovězí skot bio - jehněčí maso bio - rostlinná výroba: - seno na krmení - nahosemenný oves bio pro výrobu potravin. Truhlářská výroba: - eurookna na zakázku - eurodveře na zakázku.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba: - obiloviny, luštěniny, pícniny - živočišná výroba: - chov brojlerů.

Rostlinná výroba. Míchání krmných směsí. Ovocnářství. Výroba: -műsli tyčinky Fit. Bio tyčinky.