Zemědělská výroba zahrnuje kromě produkce olejnin, kukuřice, slunečnice, vinné révě především produkci obilnin, jako je pšenice, oves, ječmen a žito. Důležitá pro chov je i kvalitní a dobře sušená sláma, a stejně tak píce, což je objemové rostlinné krmivo.

Pěstování obilí a kulturních plodin.

Zemědělská výroba, prvovýroba: - rostlinná - živočišná. Chov, odchov, líhnutí, prodej: - brojlerová kuřata, drůbež. Výroba, prodej: - násadová vejce (vajec). Velkoobchod, prodej: - mražené potraviny (drůbež). Sídlo společnosti: - Bílovec, Komenského 669/11.

Agropenzion - luxusně zařízené pokoje o velikosti 20 - 33 m2 - apartmány o výměře 35 - 50 m2 - všechny pokoje jsou vybaveny TV, vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC - apartmány mají navíc vlastní parní saunu - všechny pokoje mají zásuvku pro připojení k internetu pomocí LAN kabelu - ...

Dovoz, prodej: - zemědělské stroje. Rostlinná výroba.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba -chov prasat -chov drůbeže, brojleři -líhně, kuřata. Maloobchod, prodej: -agrochemie, hnojiva.

Rostlinná výroba včetně zelinářství a zahradnictví

Rostlinná výroba : - potravinářská a krmná pšenice - sladovnický a krmný ječmen - semeno řepky olejné - brambory.

Zprostředkování obchodu v oblasti rostlinných komodit, chemických prostředků a hnojiv.

Dovoz, export, import: - zelenina a ovoce ze Španělska - zemědělské komodity - exkluzivní dovozce španělských vín - olej ze Španělska - palmový olej z Indonésie (jako jediní v ČR)

Zemědělská výroba: - poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví - maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - pronájem a půjčování věcí movitých - provozování čerpacích stanic s palivy a mazivy - silniční motorová doprava nákladní - silniční motorová doprava osobní.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Naše firma se nachází cca 25 Km od Příbrami, mezi Březnicí a Rožmitálem pod Třemšínem. Zabýváme se převážně pěstováním pšenice, ječmene, brambor, řepky, a v posledních letech i kmínu a máku. Dále chováme prasata a skot. Disponujeme velikým množstvím zemědělské techniky, se kterou provozujeme agroslužby již několik let po celém Příbramském okrese a ...

Těžba - dřevo Rostlinná výroba Živočišná výroba

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - řepka. - krmné plodiny. Chov skotu a produkce mléka.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba: - brambory(sadbové, konzumní, krmné) - obiloviny(pšenice, žito, sladovnický ječmen. - travní semena. Živočišná výroba: - chovu skotu se zaměřením na výrobu mléka.

Rostlinná a živočišná výroba. Pěstování: - potravinářská pšenice - sladovnický ječmen - cukrová řepa - řepka olejná - kukuřice - osiva obilovin a trav. Chov holštýnského skotu: - produkce mléka a hovězího masa. Těžba a prodej štěrkopísku.

Výroba: - rostlinná - živočišná.