Zemědělská výroba zahrnuje kromě produkce olejnin, kukuřice, slunečnice, vinné révě především produkci obilnin, jako je pšenice, oves, ječmen a žito. Důležitá pro chov je i kvalitní a dobře sušená sláma, a stejně tak píce, což je objemové rostlinné krmivo.

Zemědělství. Zemědělská výroba.

Činnost: -zemědělská výroba. Černín - sušárna + prasata + krmivářství 671 53, středisko Agrodružstva, Černín

Zemědělská výroba: - obiloviny, obilí.

Zemědělská výroba - rostlinná výroba - chov kuřic a brojlerových kuřat.

Zemědělská výroba: -rostlinná a živočišná výroba osiv.

Zemědělské družstvo, rostlinná a živočišná výroba.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Výroba rostlinných produktů a pěstování obilí.

Penzion Smetanův Statek Penzion, ubytování: -ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, TV -možnost připojení na internet -stravování -půjčovna jízdních kol. Kapacita penzionu činní 10 osob. Smetanův Statek. Produkce, prodej: - brambory - cibule - zelí - pšenice - zelné ...

Výroba: -rostlinná kombinovaná se živočišnou.

Dovoz, prodej, oprava, servis: - zemědělské stroje - komunální technika - krmné vozy, nastýlací vozy - lžíce, radlice - manipulační technika - maziva - mulčovače - postřikovače - rozmetadla - náhradní díly. Výroba, prodej: - osiva.

Výrobní závod. -obiloviny. Maloobchodní prodej: Ivanovice na Hané, Rostislavova 765 tel.: 517363368, 517363048 Prostějov, Kostelecká 23 tel.: 582 333 379 Vyškov, Purkyňova 2 tel.: 517341298, 517348941.

Zemědělské obchodní družstvo. Výroba: -rostlinná -živočišná