Zemědělská výroba zahrnuje kromě produkce olejnin, kukuřice, slunečnice, vinné révě především produkci obilnin, jako je pšenice, oves, ječmen a žito. Důležitá pro chov je i kvalitní a dobře sušená sláma, a stejně tak píce, což je objemové rostlinné krmivo.

Soukromý zemědělec: - rostlinná a živočišná výroba - brambory - obiloviny - řepka, mák - prasata, selata - prodej ryb

Služby: Prodej: - hnojiva - pesticidy - potřeby pro zemědělskou prvovýrobu (silážní plachty, motouzy, síťoviny, strečové folie, pytle a vaky) nákup, prodej zemědělských komodit Velkoobchod: - zahrádkářské potřeby

Společnost Bohuňov, a.s. se zaměřuje na zemědělskou výrobu.

Družstvo vlastníků Batelov se zaměřuje na zemědělskou výrobu včetně zpracování zemědělských produktů.

Autodoprava. Zemědělská výroba. Zemědělské služby.

Prodej, pěstování: -krmné obilí -konzumní a sadbové brambory -řepka.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Statek u Pipků pěstuje a prodává - dýně, obilí (pšenice, ječmen), topinambury - med. Chov ovcí.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Zemědělské družstvo. Rostlinná výroba. Chov skotu.

Výroba, prodej: Brikety: -z energetic-kých rostlin a biomasy balení 10kg, na paletě 1tuna, big bag-500 kg -směsi slámy a šťovíku -čistého dřevního odpadu. Rostliné produkty: -obiloviny pšenice (potravinářská a krmná), ječmen krmný -olejniny řepka, -luskoviny hrách potravinářský -energetické byliny, bylina šťovík UTEUŠA. Živočišná ...

Zemědělské družstvo. Výroba: rostlinná a živočišná

Výroba zemědělská rostlinná: -obiloviny -řepka. Výroba zemědělská živočišná: -skot -prasata. Autodoprava: -nákladní LIAZ+vlek, valník, plachta, oblouky LIAZ sklopka (sklápěč). Opravy: -stroje zemědělské -zemědělská technika. Řemeslo: -zámečnictví -zednické práce -pokrývačské práce -truhlářství, truhlářské práce. Služby: -mytí ...

Služby: -zemědělské družstvo -rostlinná výroba -brambory -sadba -obiloviny a řepka -živočišná výroba -jatečná prasata a býci.

Výroba: -obiloviny, olejoviny-řepka, hořčice -mák. Vlnění: -plech. Autodoprava: -AVIA 20 -autojeřáb AD080. Dřevovýroba: -zhotovení krovu -ostatní stolařské práce. Pila: -pořez, dřevo. Prodej: -řezivo.

Výkup, prodej: -základní druhy obiloviny, luštěniny, olejniny. Služby: -sušení, čištění -skladování -ošetření inhibitory plísní -vážení na úředně ověřené váze -nakládka a vykládka vagónů ve spolupráci se SZIF nákup a skladování pšenice a ječmene.

Služby: -pěstování brambor, obilovin a chov ovcí -ubytování na farmě -agroturistika -biopotraviny.

Prodej - bylinné čaje Pěstování - bio zelenina

Středisko výroby: -prodej nafta náhradní díly (nákladní auta, traktory) oleje mazadla -výkup, prodej zemědělské komodity obilí -výroba zemědělská rostlinná živočišná -autodoprava Liaz Avia -opravárenství, servis zemědělská technika nákladní automobily (vozy). Středisko masovýroby: -prodej ...

Ing. Jiří Novotný se zaměřuje na smíšené hospodářství, míchání lihovin, silniční dopravu a výstavbu bytových a nebytových prostor.

Jan Broža se zaměřuje na pěstování obilovin a semen, skladkovodní akvakulturu a na opravy silničních vozidel a kovodělných výrobků a strojů.

Josef Pařízek se zaměřuje na myslivost, rostlinnou a živočišnou výrobu a s tím související činnosti.

Oldřich Buršík se zaměřuje na chov skotu, pěstování brambor, pšenice, hrachu a pohanky.