Zemědělská výroba zahrnuje kromě produkce olejnin, kukuřice, slunečnice, vinné révě především produkci obilnin, jako je pšenice, oves, ječmen a žito. Důležitá pro chov je i kvalitní a dobře sušená sláma, a stejně tak píce, což je objemové rostlinné krmivo.

Prodej - bylinné čaje Pěstování - bio zelenina

Ing. Jiří Novotný se zaměřuje na smíšené hospodářství, míchání lihovin, silniční dopravu a výstavbu bytových a nebytových prostor.

Jan Broža se zaměřuje na pěstování obilovin a semen, skladkovodní akvakulturu a na opravy silničních vozidel a kovodělných výrobků a strojů.

Josef Pařízek se zaměřuje na myslivost, rostlinnou a živočišnou výrobu a s tím související činnosti.

Oldřich Buršík se zaměřuje na chov skotu, pěstování brambor, pšenice, hrachu a pohanky.

Rostlinná výroba: -pěstování zemědělských plodin. Živočišná výroba. Provádíme: -stavební práce -zámečnické práce -stavební výroba.

Výroba, maloobchod: -zemědělské družstvo -zemědělské produkty.

Zemědělská činnost - pěstební činnost (žito, oves, brambory) - přibližování dřeva koňmi - přibližování dřeva traktorem - projížďy na koních.

Provozovna: -Žďár nad Sázavou, Horní 30-32 -tel: 566694111, fax: 566623761, e-mail: agro@agro-merin.cz. Výroba, služby a prodej: -zemědělská výroba -ekologické zemědělství -prodej petrochemických výrobků -tel.: 566501221, fax.: 566544263, email: oleje@agro-merin.cz -řeznictví,uzenářství - tel.: 566501233, fax.: 566501239 -komplexní ...

-Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen Sladkovodní akvakultura

Rostlinná výroba Živočišná výroba

Rybolov Rostlinná výroba Živočišná výroba

Chov: - ryby. Rostlinná výroba. Živočišná výroba.

Pokrývačství, tesařství