Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Vývoj, výroba, prodej, e-shop: - přípravky na ochranu rostlin

Služby: -hospodářská úprava lesů (Forest Management, projekty a investice pro lesnictví, krajinné projekty a urbanizmus.

Těžba dřeva. Přibližování dřeva. Pěstební činnost Kácení rizikových porostů.

Výroba a prodej: -krmiva pro zvířata včetně distribuce krmiv Inalsa. Služby: -výstavba solárních elektráren -výstavba průmyslových staveb -výstavba rodinných domů a rekonstrukce.

Poskytujeme služby pro zemědělské závody, jsme výrobci kvalitních potřeb pro rostlinnou a živočišnou výrobu.

Pilařská výroba Těžba - dřevo Tesařské práce Výkup - dřevo

Služby: -jezdecké výcvikové hodiny -víkendové nebo týdenní pobyty s projížďkami na koních -ubytování -4 pokoje, 3 dvou, 1 čtyřlůžkový -koupelna se sprchou na patře -v přízemí kuchyňka + jídelna.

Kynologický klub. Služby: -psí hotel -výcvik psů. Prodej: -krmivo pro psy.

Doprava TATRA - dřevo Štěpkování - dřevo - hmotyobrábění Těžba dřeva - přibližování dřeva na příjezdové místo - doprava dřeva (TATRA) Mulčování Lesnictví Agroslužby

Služby: -pěstování a prodej okrasných jehličnanů.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Služby rybářství: -nákup a prodej živých ryb -transport, lovení a zpracování ryb -rybářské lodě, sítě, kádě -rybolovné nádrže -kompresory, filtry, krmítka -akvaristika.

Maloobchod, velkoobchod: -zahradnické potřeby -zahradní technika ALKO -skleníky, sklo HÉLIOS -ovocné, okrasné stromy, keře -sazenice, sadba, semena -zahradní nábytek, krby, grily -zahradní zeminy, substráty, hnojiva, postřiky -plastové truhlíky, květináče, keramika -postřikovače z dovozu -Itálie -cibule sazečka, sadbový ...

Služby: -zakládání a údržba okrasných zahrad a parků -sadové úpravy-projekce i realizace -zeleň, zahradnictví, konifery, keře, trávníky, výsadba, stromy, inventarizace závlahy, zahradní architektura -chemická likvidace plevelů -sekání a údržba trávníků -automatické závlahové systémy-montáž, dodávka -kácení, ...

Komplexní lesnická a poradenská činnost v oblasti správy a obhospodařování lesních majetků.

Služby: -výroba krmiv a krmných směsí pro hospodářská zvířata -nákup a prodej obilovin a ostatních zemědělských komodit -možnost dopravy krmiv -samostatná vnitrostátní autodoprava -individuální receptury.

Obhospodařování lesa. Zpracování, prodej: - dřevo Pěstování sadebního materiálu.

Rybářství v Hluboké má již více než 600letou tradici v chovu ryb v rybnících. Nejen na tak starou tradici, ale i na moderní zkušenosti navázala společnost Rybářství Hluboká cz. s.r.o. produkcí ryb na 2 552 ha rybníků. Provozování myslivosti ve dvou vlastních honitbách a sportovního rybolovu včetně lovu na dírkách ve vlastních rybářských revírech ...

On-line prodej: - chovatelské potřeby - granule, konzervy, pamlsky - obojky, vodítka - přepravky, pelíšky, podestýlky - hračky a další sortiment.

Zahradnictví. Prodej, výsadba: -rostliny -okrasné dřeviny. Služby: -návrhy a výsadby zahrad -návrhy zdarma -živé ploty -zahradní poradenství.