Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Agroslužby Čimelice: -komplexní chemická ochrana rostlin -aplikace pesticidů a kapalných hnojiv -přihnojování technologií N-senzor -prodej a distribuce agrochemikálií, kapalných a pevných hnojiv -poradenství v oblasti ochrany a výživy rostlin -nákladní doprava (dvě soupravy Mann s ložnou plochou až 25 t)

Služby, velkoobchod, drobný prodej: -zahradnictví -okrasné, ovocné stromky -trvalky, muškáty, balkonové květiny -školky-produkce dřevin.

Služby: -výkup léčivých rostlin -pěstování sazenic léčivých rostlin a koření -výroba bylinkových polštářků.

Služby: -poradenství v oblasti zemědělství s využitím laboratorních měření -vážení, sušení a posklizňová úprava zemědělských plodin.

Služby: -inseminační stanice kanců.

Služby: -setí kukuřice -sklizeň obilovin, řepky -sklizeň kukuřice na siláž i na zrno -opravy a údržba zemědělské techniky.

Služby: -lesnické služby -pilařská výroba -prodej řeziva.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba -chov skotu -chov prasat.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba -zemní práce -opravy zemědělských strojů.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba -pícniny, kukuřice -živočišná výroba -skot, prasata.

Služby: -rostlinná výroba -řepka, oves bezpluchý, potravinářská pšenice, ječmen ozimý -živočišná výroba -porodna prasnic, prodej selat -výroba mléka -nákladní silniční motorová doprava Výroba, prodej: -přírodní hnojivo ZAHRADNÍČEK -organické přírodní hnojivo.

Služby: -komplexní lesnické práce.

Výroba, prodej: -krmné směsi pro hospodářská zvířata.

Rostlinná výrobapěstování - zelenina

Veškeré čalounické práce Sedlářské práce

Opravy a nemovitosti Úklidové práce Péče o zahrady, parky, ... Správa lesních porostůkompletní lesnické práce

Chov - domácí a zoologická zvířata včetně poskytování souvisejících služeb

Pila: -pořez kulatiny -výroba truhlářského řeziva. Služby: -doprava materiálu -tesařské práce. Prodej: -sušené truhlářské řezivo -podlahové a obkladové dřevo -stavebně truhlářský materiál.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba.