Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Farma, chov: - koní, koně Achaletke - masný skot Penzion.

Zahradnictví, prodej: - letničky - balkónové květiny - cibuloviny - stromy, keře - hnojiva - pokojové rostliny

Správní středisko spravuje: - Městské rybářství - Městské lesy - Technické služby - Víceúčelová hala - Ubytovna.

Zemědělská výroba: - chov skotu - produkce mléka

Vývoj, výroba: -organická hnojiva

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná -pěstování lesa -těžba dřeva.

Veterinárně kontrolované chovy drůbeže. Zpracování drůbeže. Distribuce: - výrobky divize zpracování drůbeže, z nichž většina nese značku Vodňanské kuře: - celá kuřata s droby i bez drobů - kuřecí prsa a stehna, prsní a stehenní řízky, kuřecí křídla, čtvrtky, polévková směs, krky, žaludky, srdce, játra - kachny, mladá ...

Nákup, prodej vedlejších pivovarských a sladařských produktů.

Ekologické zemědělství: -chov skotu -býci, jalovice. Penzion U Starýho kance: -ubytování v penzionu s hospodou s možností agroturistiky -stravování -sál pro firemní i soukromé akce -penzion@danek-group.cz.

Odchov a prodej: -ryby tržní a násadové -kachňata. Výkrm: -jatečné kachny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -rybí výrobky i mražené -mražené potraviny. Služby: -kovovýroba -opravy nákladních vozidel LIAZ, AVIA. Výroby, prodej: -potřeby pro rybáře. Sportovní rybolov rekreační.

Výroba, prodej: -agrochemie -dusíkatá, fosforečná, vápenitá, draslíková, kapalná hnojiva.

Salon Bublinka nabízí luxusní obojky pro psy, oblečky pro psy, pelíšky pro psy, luxusní psí oblečky, obojky a vodítka pro psy, kšíry pro psy, luxusní psí pelíšky, kabelky a tašky na psy, doplňky pro psy, mašličky a sponky pro psy, hračky pro psy.

Chov hladkého a šupinatého kapra, línů, štik, sumců a tolstolobiků. Výroba kulatiny.

Chov, prodej: -drůbež -kuřice TETRA -housata /květen, červen -krůťata BIG6 /červen

Služby: -zemědělské zásobování a nákup. Výroba, prodej: -krmné směsi.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Pěstování, zpracování, prodej: -polní a rychlená skleníková zelenina -kořenová a plodová. Opravy nákladních vozidel.

Zemědělství-rostlinná a živočišná výroba Rostlinná výroba: -pěstování obilovin, řepky, brambor -brambory sadbové, průmyslové, konzumní a velmi rané odrůdy Živočišná výroba: -chov skotu -dojnice s mléčnou produkcí, telata, jalovice, býci -chov prasat -plemenný chov prasat se statutem nukleového chovu - plemeno české bílé ...

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Maloobchod, prodej: -sádrokartonové konstrukce -izolace.

Stavební činnost: -rodinné domy na klíč -rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -zateplení budov -truhlářské práce. Zemědělská činnost: -zemědělská produkce.

Zemědělství: -rostliná výroba -živočišná výroba.