Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Služby: -semenářské středisko -výroba, čištění a velkoobchodní prodej osiv -vnitrostátní autodoprava.

Růžové a okrasné školky: -pěstování růžových školek -prodej sazenic růží.

Zemědělská výroba: -obilí potravinářské, krmné luštěniny a majoránka -hovězí dobytek. Služby-řemeslo: -zakázková dřevovýroba pro opravy historických objektů.

Zemědělská výroba. -živočišná výroba -chov hospodářských zvířat jatečných i pro chov.

Chov: -skot -býčci, jalovičky, březí jalovice, selata, jatečné vepřové, jatečná drůbež. Pěstování: -hrách. Dřevovýroba: -volné kapacity pro spolupráci v dřevovýrobě.

Pěstování, velkoobchod, prodej: -ovoce -jahody -sazenice.

Jezdecké a chovatelské potřeby. Maloobchod, prodej: -jezdecké potřeby pro anglické ježdění a western -westernové doplňky -kožené a sedlářské výrobky i na zakázku -australské kabáty -velký výběr klobouků -chovatelské potřeby -krmiva a krmné doplňky.

Služby pro zemědělství: -přihnojování a ochrana rostlin -rozmetání pevných průmyslových hnojiv -sklizeň kukuřice na siláž -doprava průmyslových hnojiv a zemědělských komodit. Výroba: -hnojiva -repelenty.

Služby: -zemědělství -živočišná výroba -chov jatečních prasat -chov kuřic -konzumační vejce tříděné.

Služby: -zemědělské práce -šlechtění sadbových brambor -doprava Prodej: -konzumní brambory -vepřové maso v půlkách -maso hovězí ve čtvrtích. Zakázková dřevovýroba: -zakázkové truhlářské práce -žebříky -štafle.

Služby: -zemědělské zásobování a nákup. Maloobchod, prodej: -krmiva -hospodářské potřeby.

Rostlinná výroba -obilí -osivo -krmivo.

Export - akvarijní ryby Chov akvarijních ryb

Ekofarma - chov ovcí SUFFOLK

Služby. -zemědělské práce -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Apartmány - kapacita 16 lůžek ve 4 apartmánech - součástí je i kuchyňka a sociální zařízení - cykloztezky, turistika, agroturistika,houbařská oblast - dle domluvy i vyjížďky na koních - pobyty středoškoláků a vysokoškoláků Pivnice - kapacita 25 míst Zemědělská činnost Farma - chov skotu Farma - chov koní

Zemědělská výroba Zemědělská výroba

Prodej - přírodní výživové a kosmetické produkty Fotografování - zvířata - děti - akty - portréty - svatby - školy, školky - akce - nemovitosti - zboží Ranč Dubská Hajnice - výcvik koní - turistická jízdárna - rekondiční hipoturistika Semináře, přednášky, kurzy - životní ...

Penzion - dvoulůžkové pokoje s televizí - sociální zařízení a kuchyňka společné Rybářský areál

Správa - nemovitosti Restaurace Lesnická činnost

Prodej - krmné směsi Prodej - krmné směsi - chovatelské potřeby a doplňky pro domácí i hospodářská zvířata