Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Maloobchod, prodej: -okrasné keře -ovocné stromky -růže, trvalky, skalničky -cibuloviny -nabízíme svatební, smuteční a sezónní floristiku.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -zahradní nábytek -umělohmotné i keramické květináče -semena -folie -chovatelské potřeby -krmení.

Služby: -zahradnictví -květinové dekorace -vazba květin -výzdoby prostorů -prodej zahradnických produktů -okrasné keře -trvalky -okrasné stromy -balkónové rostliny -prodej řezaných květin -doplňkový prodej zahrádkářských potřeb.

Služby: -těžba a zpracování rašeliny -velkoobchod s rašelinou -rekultivace rašelinišť -výroby a použití pěstebních substrátů z Litvy.

Chov akvarijních, bazénových a sladkovodních ryb.

Služby: -zemědělství -živočišná výroba -chov prasat.

Služby: -produkce štičího plůdku -pěstování a prodej ryb* -kapr, amur, maréna, štika, lín*. Služby: -slevy pro velkoodběratele. Prodejna v areálu štičích líhní. Prodej: -čerstvé nebo mražené ryby -při nákupu živých ryb* možnost odborného usmrcení a opracování -plody moře.

Náku a prodej: -zemědělských komodit -hnojiv. Držitel certifikátu ISO 9001:2000 ISO 2001 GTP Sídlo firmy Praha: Praha 9, Lukavecká 1732, PSČ 19300

Služby: -zemědělské práce.

Obchodní činnost. Prodej, balení: -osivo.

Služby: -zemědělské a obchodní družstvo. Výroba, montáž, servis: -rehabilitační pomůcky -madla pro postižené -chodítka -sedačky do van a sprch -vybavení koupelen -vybavení pro nemocnice, domovy důchodců, stacionáře.

Služby: -zemědělství -živočišná výroba.

Šlechtitelská stanice, šlechtění, množení: -traviny -jeteloviny -česnek, krmná mrkev. Prodej: -travní směsi -ptačí zob -proso -oves nahý -slunečnice -lesknice -senegalské proso -len, řepka, ječmen, kukuřice, pšenice -krmná mrkev.

Zemědělská rodina: -krmné plodiny -jetel, kukuřice -obiloviny -řepka -mák -hořčice -chov mléčného skotu - červenostrakatý.

Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Služby: -ovocná školka -pěstování okrasných dřevin -terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch.

Služby: -mlýn. Prodej: -výhodné ceny balených mouk přímo z prodejny mlýna -hrubá krupice -hrubá Zlatý klas -polohrubá výběrová -hladká konzumní -hladká extra speciál -krmné směsi pro drobné chovatele -mlýnská krmiva.

Služby: -zemědělství -oprava zemědělských strojů.

Zemědělská výroba: -rostlinná výroba -obiloviny, řepka -živočišná výroba -skot, prasata.

Nákup, prodej: -skot -krávy -jalovice -býci -prasata -ovce -kozy -živá hospodářská zvířata -jatečná -chovná -plemenná -užitková. Služby: -shromažďovací středisko zvířat před exportem do EU -odpočinková stanice zvířat.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -čistící a dezinfekční prostředky -prostředky pro zemědělskou prvovýrobu.

Výroba a prodej stájové technologie pro skot (kompletní vybavení stájí a pastvin), plachtových obloukových a příhradových hal, zakázková kovovýroba a výroba z polypropylenu