Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Prodej: -kořenová zelenina -mrkev, petržel, pastyňák -zelí krouhárenské i ke skladování -čínské zelí, pór, červená řepa -jahodová sadba -množení jahodníkových sadeb.

Služby: -zemědělské práce -sklizeň obilovin, řepky, slunečnice -rostlinná výroba -obiloviny -řepka -výkrm prasat.

Zpracování, výroba, prodej: -jehličnaté a listnaté dřevo -trámy, hranoly a latě -dřevostavby a protihlukové stěny -palubky a paletové přířezy -palivové dřevo -kratiny, odřezky a piliny. Služby: -pila -těžba a odvoz dřeva -zajištění a pomoc při vývozu výrobků ze dřeva do zahraničí -výkup kulatiny a surových kmenů.

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -svatební, pohřební, dárkové kytice -suchá vazba -okrasné dřeviny, trvalky -balkonové rostliny -ovocné dřeviny -sadba květin, zeleniny. Služby: -poradenství a realizace zahradní architektury.

Služby: -zemědělství -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Zámek: -celoročně volně přístupný veřejnosti -zámecký park v anglickém stylu -noční prohlídky -letní kulturní program v areálu zámku -muzeum. Agroturistika: -přírodní komplex Černínské obory -jízdy na koních -výuka jízdy na koních -ustájení koní. Myslivost: -vlastní režijní honitba za smluvní ceny -srnčí, ...

Odchov a prodej: -kuřata a kuřice -krůty. Výkrm a prodej: -brojlerová drůbež.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba.

Jízdárna, stáje: -vyjížďky na koních do volné přírody s průvodcem -100 Kč za hodinu a koně -vícedenní putování s ubytováním -tábory s koňmi -ustájení a přeprava koní.

Zemědělství: -živočišná výroba -chov prasat -rostlinná výroba -obiloviny -pšenice, ječmen, řepka.

Penzion: -ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a TV -restaurace -jezdecká stáj -vhodné pro školení a oslavy.

Výroba: -rostlinná prvovýroba -živočišná -vepři, skot.

Služby: -Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou (smíšené hospodářství) -Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě kromě veterinárních činností; terénní úprava zahrad, parků, sadů a zelených ploch -Výroba a opravy ostatních zemědělských a lesnických strojů -Výroba a opravy jiných účelových strojů j. n. ...

Zahradnictví. Prodej: -sazenice trvalek a skalniček.

Využívání rybníků k produkci plůdků, násadových, tržních a generačních ryb. Zarybňování vybraných údolních nádrží násadovými rybami. Hospodářská těžba ryb v určených nádržích.

Prodej - truhlářské a stavební řezivo Zpracování - kulatina - řezivo Pořez - borová a smrková kulatina Prodej - palivové dřevo - palivové a rašelinové brikety - pilinové brikety Lesnictví

Autoelektrikářské práce - diagnostika elektroniky osobní i nákladní vozy Servis - nákladní vozy - příprava na STK Servis - osobní vozy - příprava na STK Pneuservis - osobní i nákladní vozy Autodoprava Technické služby za účelem prodeje Zámečnictví Služby - zemědělství