Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělství. Zemědělská výroba: -rostlinná -pěstování, prodej vojtěšky, vojtěška -obilniny, obilí -kukuřice -slunečnice -živočišná: -chov, prodej, distribuce selat, sele, selata - skot, holštýnskýchov Provozovna: -Nikolčice-farma, selata- tel:519421820. Vinný sklep Maryša.

Zemědělská výroba rostlinná: -pěstování ovoce, zelenina -maloobchod s ovocem a zeleninou. Prodej ze dvora. Krouhané zelí, brambory, cibule, jablka, paprika, česnek, sušené ovoce- jablka, hrušky, švestky, meruňky. Zahradnické služby. Projekty, projekce, projektování, návrhy zahrad, zahrady.

Pěstování jádrového a peckového ovoce Pěstování plodin jiných než trvalých Ovocné sady

Služby: -ekologická farma -chov zvěře -pěstování ovoce. Vinařství -vína, víno, vín -speciální vína, likéry, likér, vínné destiláty, destilát.

Pěstování obilovin (kromě rýže), luštěnin a olejnatých semen. Vinařství

Prodej: - seno, - sláma, - dřevo (palivové, užitkové), - zemědělské produkty (pšenice, ječmen, kukuřice). Zemědělské služby: - prováděna traktory SAME a NEW HOLLAND, - autodoprava, - opravárenství.

Biofarma - pěstování levandule a prodej výrobků potravinových, dekorativních, relaxačních a kosmetických výrobků z levandule

Zemědělská výroba: -živočišná výroba výkrm býků -rostlinná výroba:sušárna zrnin, kukuřice -prodej produktů -výroba úsušků -práce s použitím strojních mechanismů (výkopové práce, kopání studní, studna). -zemní práce.

Zemědělská výroba: - rostlinná - živočišná.

Vinařství výroba a prodej vína Vinný sklep degustace broskve

Michal Švrček se zaměřuje na pěstování a prodej dřevin vhodných na živé ploty.

Pěstování sazenic vinné révy: - e-shop - velkoobchod. Výroba vína. Provozovna a osobní odběr sazenic: Lipová 786 691 02 Velké Bílovice

Pěstování: - ovoce: - jahody - jablka - broskve, švestky, třešně.

Služby: -poskytujeme kompletní služby v oblasti zahradnictví -výroba ovocných stromků -prodej ovocných stromků

Výroba: -prořezávky lesů, větrolamů a remízků -rizikové kácení stromů -prořezávky parků -likvidace náletových dřevin -vyklučení starých sadů a vinic -odvoz a ekoligická likvidace větví, réví z vinic, zbytků rostlin -příprava pozemků pro stavby, zemědělské využití.

Vinařské a zahrádkářské potřeby: -sadbové brambory -osiva -substráty -fólie -pletiva -hnojiva, postřiky, postřikovače -krmné směsi -truhlíky, květináče-keramika, plast -na jaře okrasné dřeviny, hrnkové květiny, sady apod. -ochranné pracovní pomůcky.

Zpracování: - produkty rostlinné výroby. Pěstování, zpracování: - vinných hroznů, vinné hrozny. Pronájem, správa: - vlastních nemovitostí.

Povodí Moravy. Závod Střední Morava. Správa vodních toků.

Povodí řeky Morava, závod Střední Morava Provoz, využití vodních toků.

Vinařství - prodej vín - degustace ve vinném sklepě