Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Poskytování technických služeb Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Zemní práce Bourání a frézování betonových ploch Řezání živičných vozovek.

Výroba a prodej osiv polních plodin Maloprodej zahrádkářských, chovatelských a hospodářských potřeb. Další maloprodejny: -Prostějov, Kostelecká 23 -Vyškov, Purkyňova 2.

Maloobchodní prodej-hospodářské potřeby: -kompletní sortiment: -osiva, bramborová sadba, travní směsi, zeleninová a květinová semena -pytlovaná hnojiva, hnojivo, půdní substráty -přípravky na ochranu rostliny -krmivo a krmné směsi, šroty -krmivo pro psy, pes a kočky, kočka -zahradnické nářadí, folie a pletiva, pletivo -potřeby, ...

Maloobchod, distribuce: -ovoce, zelenina -zahradnické potřeby -celoroční prodej tuzemských jablek.

Zemědělské výroba: -rostlinná -živočišná.

Zemědělství: -rostlinná výroba -živočišná výroba. Práce, služby: -sklenářství -malířství -natěračství Poskytování tělovýchovných služeb.

Prodej: - travní směsi - hnojiva a půdní kondicionery - přípravky na ochranu rostlin - zahradní a komunální technika. Poradenství v oblasti trávníkářství, morfologie, systematiky rostlin, výživy a hnojení, fytopatologie, pedologie, hydrologie a mnoho dalších.

Petway.cz, to jsou kvalitní a originální produkty pro psy a kočky. Psí známky, vodítka a obojky se jménem nebo luxusní misky pro psy a kočky se jménem. Každý výrobek je originál.

Výrobní závod. -obiloviny. Maloobchodní prodej: Ivanovice na Hané, Rostislavova 765 tel.: 517363368, 517363048 Prostějov, Kostelecká 23 tel.: 582 333 379 Vyškov, Purkyňova 2 tel.: 517341298, 517348941.

E-shop: -prodej chovatelských potřeb pro psy, kočky, hospodářská zvířata, -akvaristika, teraristika aj. -krmivo, vitamínové přípravky, prostředky proti parazitům ad. -sortiment od výrobců Acana, Brit, Eucanuba.

Plemenný chov burských koz.

Zpracování, prodej: -krmiva, krmivo pro chovatele.

Činnost: - výkup, export čistokrevných štěňat a ušlechtilých koťat s PP i bez do zemí jižní a západní Evropy.

Farma, chov: - ovce - koně Ubytování na farmě s kapacitou 20 osob. Možnost projížděk na koních a rybaření. Restaurace

ZD**-zemědělské družstvo Nesovice. Zemědělská výroba: -rostlinná -živočišná.

Zemědělská výroba, prodej: -rostlinná-pěstování: -žampióny a sadba hub* (houby).

Zemědělské družstvo Krásensko.

Jezdecký klub a statek Habrovany: -umístěný v malebném prostředí jižní Moravy, který se zabývá chovem arabských plnokrevníků.

Prodej: -kuřice -krůty -roční slepice Živočišná výroba, chov. Prodej probíhá v Ondraticích.

Zemědělská výroba: - obilniny, olejniny - chov skotu, prasat a koní Velkoobchod: - zemědělské komodity