Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Velkoobchod, maloobchod, prodej, internetový prodej, e-shop: -krmiva pro psy -pelíšky

Zahradnictví. Služby: -realizace zahradní a krajinářské architektury -floristické služby a výstavnictví -produkce vlastních výpěstků trvalek, letniček, balkónových rostlin, bylin, okrasných stromů a keřů

Lesní výroba. Komplexní obhospodařování lesních porostů. Prodej a pěstování: -lesní kultury. Prodej: -lesní a zahradní technika. Výroba, prodej, export: -palisády -plotovky -rýgle, kůly.

Služby: - těžba dřeva - přibližování dřeva koněm, UKT nebo vyvážecím vlekem

Dřevorubecké práce: - kácení stromů - kácení rizikových stromů - kácení stromů pomocí horolezecké techniky - těžba dřeva - asanační kácení - sázení stromů - odfrézování pařezů - výkup lesů

Rybníkářství PIP - chov ryb - údržba a provoz rybníků.

Chov: - kozy - masný skot Služby: - agroturistika

Výroba - nástavkové úly Včelařství: - rozmnožovací chov kraňské včely

Činnost: - chovatelská stanice Německý Ovčák - výcvik psů - psí hotel, ubytování pro psy

Zahradnictví: - zakládání, údržba zeleně - projekce zahrad - budování zahradních jezírek - závlahové systémy Prodej: - skalničky - keře - pokojové rostliny

Služby, práce: - lesnictví - dřevovýroba Chov: - masný skot

Chovatelská stanice čivav. Stříhání psů. Maloobchod, prodej: -chovatelské potřeby -potřeby pro chovatele.

Prodej: -keře, o krasné křoviny -trvalky -ovocné stromy -jehličnany. Zahradnictví: -parkové úpravy -projekce a zakládání zahrad -údržba zeleně -řezy stromů -kácení stromů .

Služby: - projekce a realizace zahrad Zahradnictví, prodej: - okrasné dřeviny - stromy

Jezdecký klub, koně: -ustájení, komplexní péče o koně včetně tréninku -pořádání jezdeckých soutěží -pořádání dostihových dnů -prostor pro výstavnictví -reklamní činnost. Restaurace se nachází v areálu dostihového závodiště. Golfové hřiště.

Autorizovaný dovozce a distributor firmy BOSCH Heimtiernahrung. Prodej: - krmiva pro psy a kočky - vitaminové a karotenové koncentráty. Chovatelská stanice německých ovčáků. Prodej psů.

Práce: - těžba, přibližování dřeva - pěstební činnost - rizikové kácení dřevin

Pěstování: - žampiony Zámečnictví, výroba: - tenisové a volejbalové sloupky

Živočišná výroba: - chov hospodářského zvířectva Prodej: vejce, slepice, kuřice (2x ročně), dobytek, ryby, prodej masa, hovězí maso v 1/4, vepřové maso v 1/2, jatečná prasata, kachny (1xročně), bažanti stáří 8-10 měs. (1xročně). Rostlinná výroba: - pěstování polních plodin a jejich prodej: pšenice ječmen oves ...

Ubytování -celková kapacita 10 osob -2 a 3lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením Biofarma Chov: -ovce -kozy Mlékárna - kozí sýry, mléko, tvaroh. Prodej: - jehněčí maso - čerstvé bylinky - sirupy - marmelády.