Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Sdružení v polní botanické luční zahradě. Květinové hospodářství. Specializované pěstování rostlin a osiv z českých luk. Pomáháme tvořit louky zahradní a parkové, záhonové porosty a krajinářské louky. Nabízíme jak luční květiny a osev, tak bylinky, zelené koření a i jinak užitečné rostliny.

Velkoobchod, prodej: - okrasné a ovocné stromky - keře - vzrostlé stromy - tvalky - skalničky - růže - kanadské borůvky

Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb Specializovaný maloobchod

Sklizňové práce. Zemědělská výroba. Obchod se zemědělskými výrobky.

Schlikovský dvůr - turistika, služby, ubytování - rybolov - zámek

-zemědělská čínnost, chov koz, zemědělská prvovýroba

Lesnické práce: - těžba dřeva – zajistíme povolení, vytěžíme dřevo, zajistíme úklid po těžbě - výkup dřeva – vytěžíme a odkoupíme dřevo, případně vykoupíme dřevo již vytěžené - výkup lesů včetně pozemků – zajistíme odhad ceny, převod, platbu daně z převodu nemovitosti - hospodaření v lesích – péče o les formou nájmu nebo na základě ...

Chovná stanice ALMAJU CZ. Chov, odchov: -psi plemena AKITA - INU.

Prodej zemědělské techniky. Servis a prodej náhradních dílů zemědělské techniky. Služby zemědělské techniky. - nákladní doprava - nakládka sypkých hmot - úprava a zakládání lučních porostů a porostů víceletých pícnin - setí cukrové řepy, kukuřice a slunečnice - sekání, mulčování, obracení a shrnování pícnin - senážování a sklizeň ...

Rostlinná výroba Živočišná výroba Servis - zemědělské stroje

Biologická činnost. Služby: - návrh, realizace zahrad. - zakládání trávníků. - pokládání travních koberců. Lesnické práce: - výsadba lesa. - těžba, přibližování.

Velkoobchod suchými plody: - kvalitní sušené ovoce - suché plody - semena - dražované ovoce a ořechy.

Nabídka: -výuka jízdy na koni -ježdění pro děti -vyjížďky krajinou -výcvik pokročilých -rehabilitační cvičení. Zprostředkování nákupu a prodeje koní. Ustájení a výcvik koní. Podkovářské služby.

Výroba: - rostlinná - živočišná.

Velkoobchod: -ovoce, zelenina. Zemědělství: - pěstování zeleniny.

komplexní správa lesa, prodej palivového dřeva, posudky na stromovou zeleň, obchod se dřevem, plány ozelenění ploch včetně realizace, komplexní plány péče o vzrostlou stromovou zeleň.

Prodej - zahradnické potřeby Pěstování a prodej - ovocné stromky - okrasné dřeviny

Myslivost Rostlinná výroba - pěstování obilovin, řepky, kukuřice, cukrovky a krmných plodin Živočišná výroba - chov býků a výroba mléka

Nabízíme: - kvalitní semena nejpálivějších druhů chilli papriček. Mezi nejžádanější druhy chilli patří: - Bhut Jolokia Yellow, Bih Jolokia, Dorset Naga, Naga Jolokia, Jalapeno, Naga Morich, Habanero Red, Red Peter Pepper, Habanero Yellow, Fatali Red, Fatali Yellow. - chilli koření Indie, Mexico - pálivé a chilli omáčky z vlastích papriček

Zemědělství, prodej: - pěstování obilí a jiných kulturních plodin. Výroba: - pilařská a impregnace dřeva - dřevěné obaly včetně palet - zboží z plastů - ostatní velkoobchod.