Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Zemědělské družstvo: * Výroba, prodej, služby: - Zemědělská - rostlinná: obiloviny, řepka, cukrovka, pícniny, zelenina - celer, zelí, kapusta, květák - živočišná: výkrm skotu, prasat, produkce mléka * Prodej PHM. * Opravy zemědělské techniky * Zemědělské práce: - lisování slámy a sena do velkoobjemových balíků * Kravín: - ...

Chovatelská stanice Eufonia Psí salon. Služby: - úprava a stříhání psů - koupání, fénování, trimování, stříhání - prodej špičkového krmiva PURINA PROPAN - rozvoz krmiva zdarma až k vám domů.

Chov ovcí, koz, koní, oslů, mul a mezků. Sklenářské, malířské a natěračské práce.

Pěstování a prodej: - žampiony - ovoce - zelenina Dovážíme převážně z Polska a tuzemska. Dodáváme malo i velkoodběratelům.

Prodej: - koně užitkové, chladnokrevné. Pastevní odchov hříbat do 3let.

Zemědělské družstvo. Rostlinná a živočišná výroba.

Ovocné a okrasné školky. Výroba, prodej, výsadba: - ovocné a okrasné stromky Ovocné dřeviny: - jabloně, třešně, broskvoně, meruňky, švestky, hrušně.

Služby: - činění kůží, kožešin - preparace lovecké zvěře

Growshop Jičín se zabývá prodejem vybavení pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením. Pěstitelské potřeby nabízíme online, nebo můžete navštívit nově otevřený growshop v Jičíně.

Výroba: -zemědělská. Rostlinná výroba -obiloviny,řepka olejka,mák luštěniny,brambory, loupané brambory (vakuově balené po 10Kg) Živočišná výroba -chov skotu a prasat -mléko Distibuce olejů a maziv značka AGIP Výroba opotřebitelných dílců zemědělských strojů na přípravu půdy a sklizeň cukrové řepy (cukrovky) Stanice technické ...

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží -železářství -krmné směsi -drogerie.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -rostlin.

Velkoobchod, maloobchod: -ovoce -zelenina.

Vedení: - jednoduché účetnictví na PC. Pěstování a sběr hub. Chov kožešinových zvířat. Chov zoologických zvířat. Chov laboratorních zvířat. Činnosti autoškol, leteckých a obdobných škol. Maloobchod v nespecializovaných prodejnách. Silniční nákladní doprava.

Služby: - zahradnické. Prodej: - květiny - řezané, hrnkové - balkonové květiny - substráty. Pěstování květin a okrasných dřevin. Rostlinná výroba; zelinářství, zahradnictví, sadařství.

Zemědělské družstvo. - výroba traktorů - montáž střešních konstrukcí - autoservis - doprava. Výroba: - rostlinná - živočišná

Zahradnictví. Realizace sadových úprav, údržba zeleně. Výroba: okrasné rostliny Maloobchod - provozovna Holín u Jičína: Ovocné a okrasné rostliny, substráty, hnojiva...

Prodej: -hnojiva Sušárenský program, sušená krmiva: - Vojtěškové granule - jetelové granule

Zahradnictví Rostlinná výroba

"chov - psi AKITA - INU ""ALMAJU"" FCI"

Pěstování - zemědělské plodiny

Ubytování - zemědělská usedlost - celková kapacita 30 lůžek - 2 - 4 lůžkové pokoje - kuchyňka - jízdy v kočárech - vyjížďky do terénů Agroturistika - dětské tábory na koních - jízdy v kočárech - vyjížďky do terénů Chov - společenští psi Chov - koně