Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - obiloviny, řepka, brambory - živočišná výroba skot (maso, mléko) - prasata (maso).

Chovatelská stanice belgických ovčáků malinois z Hückelovy vily Misky - krmítka pro štěňata

Společnost Bialoň trade a.s. se sídlem v Ostravě se specializuje na velkoobchodní prodej zemědělských komodit a jejich dovoz. V našem sortimentu najdete nejen čerstvou ale i konzervovanou zeleninou či loupanou, praženou pohanku, jáhly, mák, kmín a další produkty. Veškeré zemědělské suroviny nakupujeme od českých pěstitelů a jiných společností, ...

Zemědělské služby: - sečení trávy - balení a lisování sena - orba - vývoz hnoje - příprava půdy před setím - svoz sena a senážních balíků - chov skotu a koní.

-Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba koksu, surového dehtu a jiných pevných paliv -Zprostředkování obchodu a služeb -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Poskytování služeb pro zemědělství a zahradnictví -Výroba potravinářských výrobků -Velkoobchod -Zastavárenská činnost

Chovatelské potřeby: - krmiva značky Josera, Best Choice nebo Dr.Clauder´s - podpůrné prostředky, vitamíny, minerály a nutriční doplňky - veterinární přípravky a prostředky (pouze s osvědčením pro prodej VLP). - boudy, kotce, klece, přepravky, odpočívadla, křesla - škrabadla - pelechy, polštáře, válendy - misky, napáječky, stojany - ...

Chovatelská stanice - pes PRAŽSKÝ KRYSAŘÍK

RenoFarma Kozlovice, a.s. hospodaří na území okresu Frýdek-Místek, . Farma chová mléčný skot, vyrábí seno a senáže.

RenoFarma Beskyd a.s. provozuje zahradnictví v Lysůvkách. Nabízíme řezané, hrnkové a balkonové květiny, živou, suchou a smuteční vazbu, semena, travní směsi, hnojiva, postřiky, ovocné stromky, okrasné keře a jehličnany, substráty, truhlíky, květináče a drobné zahradnické potřeby.

- Hlavním předmětem podnikání: - rostlinná výroba - chov skotu. Na orné půdě jsou pěstovány obilniny, kukuřice, pícniny a řepka olejná. Společnost provozuje bioplynovou stanici v Hodoňovicích, prodejnu Rolnička v Palkovicích a věnuje se zahradnické činnosti v Lysůvkách.

RenoFarma Javorník, a.s. hospodaří na území okresu Nový Jičín, obhospodařovaná výměra přesahuje 1600 hektarů. Společnost chová masný skot a vyrábí seno a senáže.

Prodej - čistící prostředky - přípravky určené k rozkládání organických nečistot v žumpách, septicích, odpadech - přípravky do zahradních jezírek Prodej - přípravky do kompostů

Chov drůbeže Pěstování plodin jiných než trvalých Podpůrné činnosti pro živočišnou výrobu Podpůrné činnosti pro zemědělství a posklizňové činnosti Živočišná výroba

Jezdecký klub - ustájení privátních koní - vyjíždky do přírody - výuka jízdy na koni

Dealer BEST, spol. s r.o. Výroba, distribuce: - organické hnojivo AGROHUM a kompost AGROKOMP. Prodej: - balená hnojiva v PE pytlích - volně ložená hnojiva. Zpracování biologicky rozložitelného odpadu. Distribuční sklad a prodej: - volně ložená a balená hnojiva - Březová u Vítkova - tel.: 556307154 - pracovní doba: - 7-14.

Líhnutí (líheň), prodej: - brojlerová kuřata. Výroba: - násadová vejce (vajec).

Veškeré práce pěstební a těžební činnosti. Prodej: - široký sortiment mysliveckých doplňků - uniformy - pracovní oděvy - rukavice - pracovní obuv - ochranné pomůcky pro lesnický provoz - drobné řemeslnické a zahradní nářadí.

Terénní úpravy zahrad, parků. Pěstování rostlin.

Výroba a prodej kvalitních osiv obilovin, luskovin, olejnin, trav a směsí.

Sadové a lesnické služby a práce. Lesnické služby: - pravidelná kontrola stavu lesních porostů - značení prořezávek a probírek - vyznačování těžeb - pěstební projekty. Sadové a zahradní úpravy: - projekty, zahrad, parků, včetně realizace - úpravy příměstských lesů - rekultivace skládek - výsadba vodotečí.

Výškové práce za pomocí horolezecké techniky na těžko přístupných a rizikových místech. Služby: - nátěry střech a veškeré opravy před nátěry - opravy, čištění a nátěry okapů a žlabů - čištění oken na výškových budovách - nátěry silážních věží a veškeré související práce - čištění hal - nátěry sloupů elektrického vedení VN, NN, VVN - ...

Tělovýchovná jednota. Jezdecký areál, venkovní jízdárny. Ustájení: - koní, koně.