Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Velkoobchod. Zpracování a prodej masa pro zvířata: -sušené pamlsky -krmiva pro psy a kočky. Speciální kynologická prodejna: -krmivo -potřeby pro psy,kočky -obojky,vodítka.

Provádí: - chemické postřiky pro zemědělce - ochrana rostlin - rozmetání hnojiv - příprava půdy.

Velkoobchod, prodej: - potraviny (racionální výživa, cukrovinky, instantní káva). Mlýn, výroba: - celozrnná mouka. Výroba, prodej: - krmivo, krmné směsi. Strojírenská výroba, kovovýroba: - stavba strojů s mechanickým pohonem.

Semenářství. Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - semena - osiva - květiny - hnojiva - postřiky.

Zahradnické služby. Zahradnictví. Pěstování, prodej: - zelenina - okrasné keře, túje - jehličnany, jehličiny - květiny - hrnkové, řezané, květinářství - dekorační předměty, ozdoby. Služby: - smuteční a slavnostní květinová vazba - výroba květinové sadby. Sídlo firmy: - Jistebník 399.

Zahradnická firma. Zahradní služby. Realizace a údržba zahrad: - soukromé zahrady - areály firem. Zakládání okrasných jezírek. Travní koberce. Okrasná školka: - listnaté a jehličnaté stromy.

Velkoobchod, prodej, E-shop: - krmiva - chovatelské a jezdecké potřeby, akvaristika, teraristika. Výroba, export, import: - krmiva - chovatelské potřeby. Obchodní známka: - ALKAPET.

Provádíme veškerou činnost spojenou s lesem a zahradou. Těžební a pěstební činnost tzn. těžba dřeva, přibližování dřeva v délkách i sortimentech, výsadbu stromků, vyžinání, chemické ošetření, stavbu oplocení, kácení stromů včetně rizikového kácení, likvidace zbytků po kácení včetně odstranění pařezů. Zahradnické práce od návrhu zahrady po výsadbu ...

Autodoprava, zasilatelství. Prodej: - granulovaná krmiva pro psy a kočky, granule - chovatelské potřeby.

Distribuce, obchodní zastoupení, prodej: - Hydrogel (ochrana kořenů a rostlin): - půdní přípravek pro uchování vody a živin.

Okrasná školka. Produkce, pěstování: - vřesovištní druhy dřevin - Andromeda - Calluna vulgaris - Daboecia - Erica - Hebe - Pieris - Rhododendron - azalky - kanadské borůvky.

Semenářství. Prodej, maloobchod: - zahrádkářské potřeby - semena - osiva - sazenice. Sídlo: - Těrlicko, Horní Těrlicko 702.

Výhradní obchodní zástupce firmy EGT system spol. s r. o. pro oblast Moravskoslezského a Olomouckého kraje. Prodej: - přípravky na ochranu rostlin - certifikovaná osiva - pevná a listová hnojiva. Poradenství v zemědělství: - zpracovní plánů ochrany a výživy rostlin - pomoc při evidenci přípravků na ochranu rostlin - bezpečnostní ...

Projekce, realizace, údržba: - zeleň - městská, soukromá. Pěstování, prodej, pokládka: - kobercové trávníky. Pěstování, prodej: - okrasné keře - vzrostlé stromy - trvalky. Prodej, maloobchod: - zahradní jezírka - vodní a bahenní rostliny. Terénní úpravy: - plochy v nákupních centrech, výsadba květin. Rekonstrukce: - ...

Velkoobchod, prodej: - chovatelské potřeby. Chovná stanice bernského salašnického psa.

Zemědělská výroba, prodej: - dobytek - obilniny - špalda.

Sklad, skladování: - hnojiva a přípravky na ochranu rostlin (pesticidy).