Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
Firma Svadbales se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti lesnictví. Zabývá se zejména těžbou a přibližováním dřeva, prodejem palivového dřeva a přepravou dřeva. Těžbu dřeva provádějí ručně i strojově. V případě potřeby se obě metody kombinují. Na přání zákazníka provádíme i těžbu specifických sortimentů určených na pořez.
Svadbales - služby v lesnictví, těžba, přibližování
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Společnost HRADSKÝ - SUNK s.r.o. je specializovaná prodejna s širokým sortimentem vybavení pro chov drůbeže, králíků, holubů i dalších domácích zvířat. Prodáváme uzavíratelná nášlapná krmítka vlastní výroby, napáječky, pasti, dezinfekce i krmiva, vitamíny, minerály a knihy pro chovatele. Zboží je možné osobně nakoupit na prodejně v Bojkovicích - ...
HRADSKÝ - SUNK s.r.o. - chovatelské potřeby, krmiva i knihy pro chovatele
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělská farma: - rostlinná výroba.

Těžba: - dřevo. Oprava: - auto.

Nákladní přeprava, autodoprava: - odvoz dlouhého dřeva a výřezů. Služby: - přibližování a manipulace se dřevem - těžba dřeva.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny..

Zahradnictví, pěstování, prodej: - okrasné dřeviny - skalničky - lomikámen. Návrhy a realizace okrasných zahrad, zahradní architektura.

Zahradnictví. Prodej: - sazenice, květiny.

Těžba, prodej: - dřevo, řezivo. Doprava, lesnické práce: - přibližování dřeva, traktor s přívěsem.

Zahradnictví, pěstování: - hrnkové květiny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - květiny - sazenice, řezané - okrasné stromy, keře - zahrádkářské, zahradnické potřeby - květinářství.

Chov, prodej - drůbež: - vykrmené krůty, kuřice, brojlery, housata, káčata, krůťata - husokachny - nosnice - kuřice na chov. Prodej: - krmné směsi.

Zemědělská farma. Rostlinná výroba, prodej: - krmné obiloviny (pšenice, ječmen, oves, triticale, kukuřice) - luštěniny - řepka, hořčice, slunečnice. Jízdárna, možnost ustájení koní.

Velkoobchodní prodej, export, import: - granulované krmivo pro psy a kočky - krmné směsi pro králíky, krmiva pro nosnice, slepice - zemědělské komodity k výrobě krmných směsí.

Prodej - pilařské výrobky - OSB desky - palubky Těžba - dřevo Obchodní činnost

Těžba dřeva Velkoobchod - ovoce - zelenina Velkoobchod - potraviny Lesnictví

Zpracování a prodej - komodity rostlinné výroby

Výroba - vrata Kácení stromů - frézování pařezů Pokrývačské práce Zámečnické práce

Prodej - vejce Drůbežárna - chov nosnic na podestýlceprodej - vejce

Pořádání - lovecké cesty Preparování zvířat recentní obratlovci, preference velcí savci

Jízdárna. Jezdecká škola. Chov: - koně. Maloobchod, prodej: - jezdecké a zemědělské potřeby.

Farma. Zpracování produktů živočišné a rostlinné výroby.

Lesní výroba: - těžba dřeva - nákup a prodej dřeva - chov skotu - péče o veřejnou zeleň.