Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Internetový obchod - chovatelské potřeby Internetový obchod - chovatelské potřeby

Výroba a zpracování - zemědělské produkty

Maloobchod, prodej: -akvarijní ryby, rybky, akvaristika -krmiva pro psy, psi, kočky, zvířata -drobní hlodavci -potřeby pro chovatele.

Nabízí - ustájení koníprodej - jezdecké potřeby Prodej - jezdecké potřeby

Soukromý zemědělec. Zemědělská výroba: -živočišná -rostlinná.

Chov, odchov, výkrm, prodej: -drůbež (kuřata).

Pilařská výroba Stolařská výroba Lesnické práce

Velkoobchod a maloobchod se zahrádkářskými potřebami: - semena a sadba květin a zeleniny - zahrádkářské potřeby - přípravky na ochranu a výživu rostlin (pesticidy, hnojiva).

Zahradní služby, činnost, práce: - zahradní a lesní služby - sekání, sečení, kosení trávy - celoroční úprava zahrad - úprava rodinných zahrad, průmyslových objektů - obnova a rekultivace zahrad - realizace, zakládání zahrad s pokládkou travních koberců - provádíme zahradní architekturu - vysekávání a údržba těžko ...

Zemědělství. Soukromý rolník.

Jeřábnické práce Práce s plošinou Ořezy a kácení stromů Výškové práce Zemní práce (bagr) - výkopové práce - úpravy terénů Výroba - hydraulické hadice

Maloobchod, prodej: -akvarijní ryby, rostliny -krmivo pro akvarijní zvířata, ryby, psy, psi, kočky, křečky, exotické ptactvo. Služby: -lepení akvárií.

Maloobchod, prodej: -květinářství, květiny -semena, hnojiva, osiva -postřiky, substráty -umělé květiny -keramika, dárkové předměty.

Nakládání s odpady Drobné stavební práce Návrhy a realizace - zahrady Myslivost - práce v lese - zalesňování

Maloobchod,prodej: -květiny. Květinářství. Služby: -aranžování květin.