Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Jízdárna. Služby: - ustájení koní - jízdy pro veřejnost ve westernovém, anglickém stylu. Chov, prodej: - chov koní plemene QUARTER HORSE, PAINT HORSE..

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - pěstování sazenic lesních dřevin. Lesnické práce.

Služby - projektování zahrad - terénní úpravy - údržba zeleně - kácení stromů - těžba a přibližování dřeva - zimní údržba komunikací - zavlažování - stavba a montáž plotů a oplocení.

PZK servis, s.r.o. se zaměřuje na zemědělskou a hostinskou činnost a poskytuje také masérské služby.

Chovatelská stanice - střední knírač pepř a sůl. Psí salon Hotel PRO psy

Těžba, prodej, zpracování: - dřevo.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba - obiloviny, řepka, brambory - živočišná výroba skot (maso, mléko) - prasata (maso).

Chovatelská stanice - pes PRAŽSKÝ KRYSAŘÍK

RenoFarma Kozlovice, a.s. hospodaří na území okresu Frýdek-Místek, . Farma chová mléčný skot, vyrábí seno a senáže.

RenoFarma Beskyd a.s. provozuje zahradnictví v Lysůvkách. Nabízíme řezané, hrnkové a balkonové květiny, živou, suchou a smuteční vazbu, semena, travní směsi, hnojiva, postřiky, ovocné stromky, okrasné keře a jehličnany, substráty, truhlíky, květináče a drobné zahradnické potřeby.

- Hlavním předmětem podnikání: - rostlinná výroba - chov skotu. Na orné půdě jsou pěstovány obilniny, kukuřice, pícniny a řepka olejná. Společnost provozuje bioplynovou stanici v Hodoňovicích, prodejnu Rolnička v Palkovicích a věnuje se zahradnické činnosti v Lysůvkách.

Jezdecký klub se zaměřením na výuku dětí (pouze členů klubu) v jízdě na koni a hiporehabilitaci.

E-shop - oblečky pro psy - krmivo - obojky, vodítka.

Lesnická činnost: - těžba a přiblížování dřeva - pěstební činnost - sadové úpravy - likvidace dřevní hmoty - štěpkování dřevního odpadu - likvidace klestu a křovin - frézování pařezů

Společnost Zahradnictví Šimková, s.r.o. je členem Svazu zakládání a údržby zeleně, které působí v oboru zahradní a krajinářské tvorby. Realizuje a projektuje zahrady, parky a dětské hřiště. Zaměřuje se zejména na okrasné a ovocné dřeviny, koupací jezírka, biobazény a zelené střechy. Postará se o vaší zahradu se a zajišťuje: - výsadbu okrasné ...

Zahradnictví, prodej - řezané květiny - hrnkové květiny - substráty, hnojiva, postřiky - květináče, obaly, truhlíky - proutěné dekorace. Prodejna -adresa: Čeladná 710, tel. 731 177 383. -adresa: Frýdlant n.O., Hlavní 1485, tel. 603 216 993.

Rodinná farma - chov koz. E-shop - potřeby pro sýraře - syřidla - formy na sýr - koření - barviva.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - mrazuvzdorné rostliny - nemrazuvzdorné tropické rostliny. Zahradnické práce: - výsadba rostlin - stříhání keřů, oplocení zahrad, živých plotů - likvidace plevele - hnojení trávníků, rostlin. - stavba pergol, altánů, střech a krovů na klíč - krby, bary, kuchyňské linky

-Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poskytování technických služeb -Činnost odborného lesního hospodáře -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba motorových a přípojných vozidel a ...

Služby: - lesnická činnost - těžba a přibližování dřeva - úklid pasek - likvidace a ořezávání stromů

Chovatelská stanice: -Labradorský retrívr. -Francouzský buldoček. Služby: -psí hotel. -hotel pro psy. Internetový obchod, e-shop: -chovatelské potřeby.

Zemědělský výroba - chov: - dojnice, produkce mléka, hovězí dobytek - prasata, vepřový dobytek.