Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zahradnictví. Prodej: - okrasné cizokrajné, exotické dřeviny, tropické rostliny, květiny bytové i venkovní - bonsaje, citrusy, kaktusy, masožravé rostliny.

Rybí sádky. Maloobchod, prodej, chov: - ryby.

Zahradnictví, pěstování, prodej: - rostliny pro vlastní prodejnu (řezané, hrnkové květiny, balkonové rostliny, zeleninová sadba, okrasné rostliny, stromy a keře, trvalky). Květinářství.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - okrasné dřeviny, jehličnany, zaskrslé jehličnany, listnáče - azalky, vřesy, vřesovice - okrasné trávy - skalničky.

Povodí Odry, přehrada Šance - hrázný. Správa, údržba: - přehrada Šance.

Povodí Odry. Správa, údržba: - vodní toky - vodní díla.

Zahradnictví, květinářství. Pěstování, prodej, maloobchod: - azalky, rododendrony. Provozovny: - Květinářství v NS Jednota, Raškovice 401, tel.: 728451403 - Květinářství NS Ještěr, Frýdek-Místek, tel.: 602 435 072.

Ranč, jízdárna, jezdecký klub. Služby: - ustájení koní jiných majitelů.

Chov: - ovce (masné plemeno). . Velkoobchod, prodej: - jehněčí maso balené - jehněčí masné výrobky (klobásy, šunka).

Pěstování a prodej: - balkónové květiny, rostliny. Sadba: - květiny - zelenina - macešky - chryzantémy hrnkové a řezané. Smuteční a dušičková vazba. Květinářství. Realizace a údržba zeleně. Prodej: - dřeviny.

Pěstování a prodej okrasných dřevin, trvalek, skalniček, sezónních balkónových a záhonových rostlin a zeleninové sadby. Prodej substrátů a hnojiv, chemických prostředků na ochranu rostlin, truhlíků a nádob. Květinářství - řezané a hrnkové květiny, slavnostní, smuteční a dušičková vazba. Prodej: - okrasné stromy a keře, trvalky, skalničky - ...

Nákup, prodej: - kulatina - palivové dřevo. Těžba, přibližování, pořez dřeva. Přeprava dřevní hmoty. Výstavba: - dřevostavby - roubenky, dřevěné sruby.

Vnitrostátní, tuzemská nákladní autodoprava. Kamionová doprava. Mezinárodní kamionová spedice - spediční činnost. Rostlinná výroba. Export, import zemědělských komodit. Obchod s obilím. Živočišná výroba. Činnosti v rostlinné a živočišné výrobě. Terénní úprava zahrad, parků, sadů a jiných zelených ploch. Činnosti související s ...

Pobočka Dobrá. Chov, nákup, prodej: - hospodářská zvířata - krmná směs. Centrála: - Komenského 367, 78373 Grygov, tel: 602518397.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - chemické přípravky na ochranu rostlin - hnojiva.

Pobočka. Veterinární ošetřovna, veterina. Služby veterinárního lékaře (veterináře, zvěrolékaře). Preventivní a léčebné veterinární zákroky. Vakcinace psů a koček. Prodej: - krmivo a potřeby pro psy a kočky. Sídlo: - Bruzovská 1852, Frýdek-Místek.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - sazenice, semena - květiny - zahradnické potřeby.

Prodej: - živé ryby: - pstruh - kapr - amur - lín násada - pstruh násada

Jsme tým lidí, kteří mají rádi přírodu, různá zvířata a samozřejmě i lidi. Naší hlavní radostí jsou však koně, a kolem těch se točí většina našeho dění. Proto se u nás nachází sportovní klub zabývající se nevýkonnostním jezdectvím, jezdeckou turistikou, výukou základů jízdy na koni včetně přípravky pro děti od cca 6 let. Pro rodiny nabízíme ...

Těžba dřeva. Lesnické a pěstební práce. Maloobchod, prodej, výkup: - dřevo, dřevní hmota. Zpracování dřeva.

Prodej: - dřevěné brikety - palivové dřevo - pelety - krmiva pro psy.

Okrasné zahrady. Japonské zahrady. Zahradní jezírka. Opěrné zídky, odvodňování pozemků. Terénní úpravy, zahradní stavby. Pergoly, přístřešky.

Výroba, velkoobchod: - krmivo - extrudované krmivo

Květinářství, prodej: - řezané a hrnkové květiny - doplňkový sortiment - vazba smuteční, dušičková, svatební a jiná příležitostná vazba