Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Květinářství, maloobchod, prodej: - řezané a hrnkové květiny - doplňkový sortiment - vazba smuteční, dušičková, svatební a jiná příležitostná vazba

Výroba: - živočišná - rostlinná.

Zemědělské družstvo. Výroba, prodej: - shrnovače Zemědělská výroba: - chov ovcí, ovce - rostlinná výroba.

Květinová síň, zahradnictví. Maloobchod, prodej: - semena, sazenice - květiny pro výsadbu - hnojiva - keře a stromky - květináče - řezané květiny - hrnkové květiny i stálezelené - zahradkářské potřeby.

Těžba a přibližování dřeva. Obchodní činnost.

Internetový obchod: - krmivo pro psy - granule - granule za studena lisované - mražené maso - potravinové doplňky.

Lesnická projekce, lesoprojekt. Projekční činnost v oblasti lesnictví, zpracování: - lesní hospodářské plány a osnovy - projekty hospodaření - podklady pro územní plánování.

Zahradnictví, sadové úpravy, zahradní architektura: - projektová dokumentace zahradních a krajinářských úprav - realizace a celoroční údržba zahradních a krajinářských úprav - rekonstrukce historických zahrad a parků - inventarizace dřevin, dendrologický průzkum. Maloobchodní prodej, květinářství: - okrasné a ovocné dřeviny ...

Pro chov ŠPANĚLSKÝCH MASTINŮ jsme se rozhodli uváženě po předchozích 10-letých zkušenostech s Leonbergry. Toto plemeno je velké nejen po stránce fyzické, a právem se řadí do plemen molosoidních, ale také svým srdcem. Spolehlivě ochrání vaši rodinu tak jako majetek a přesto k dětem je opatrný až něžný, pouze hrozí, že nevědomě ublíží svou váhou, ...

Květinářství, zahrádkářské potřeby, zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny řezané, pokojové, umělé, sušené. - okrasné keře-jehličnany - ovocné stromy

Rodinná stáj nabízí celoroční projížďky koňským spřežením, účast na svatbách, výročích aj. rodinných oslavách. V zimě projížďky v saních.

Soukromý zemědělec. Zemědělství. Rostlinná výroba: - obilí.

Nákladní přeprava, autodoprava: - odvoz dlouhého dřeva a výřezů. Služby: - přibližování a manipulace se dřevem - těžba dřeva.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny..

Zahradnictví, pěstování, prodej: - okrasné dřeviny - skalničky - lomikámen. Návrhy a realizace okrasných zahrad, zahradní architektura.

Zahradnictví. Prodej: - sazenice, květiny.

Těžba, prodej: - dřevo, řezivo. Doprava, lesnické práce: - přibližování dřeva, traktor s přívěsem.

Zahradnictví, pěstování: - hrnkové květiny. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - květiny - sazenice, řezané - okrasné stromy, keře - zahrádkářské, zahradnické potřeby - květinářství.

Chov, prodej - drůbež: - vykrmené krůty, kuřice, brojlery, housata, káčata, krůťata - husokachny - nosnice - kuřice na chov. Prodej: - krmné směsi.

Zemědělská farma. Rostlinná výroba, prodej: - krmné obiloviny (pšenice, ječmen, oves, triticale, kukuřice) - luštěniny - řepka, hořčice, slunečnice. Jízdárna, možnost ustájení koní.

Velkoobchodní prodej, export, import: - granulované krmivo pro psy a kočky - krmné směsi pro králíky, krmiva pro nosnice, slepice - zemědělské komodity k výrobě krmných směsí.

Zpracování a prodej - komodity rostlinné výroby

Výroba - vrata Kácení stromů - frézování pařezů Pokrývačské práce Zámečnické práce