Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Dřevozpracující výrobní družstvo, Jaroměřice nad Rokytnou
Drago spol.s r.o.
AGROPODNIK, a.s., Velké Meziříčí
FORESTVLACH s.r.o.

Zemědělství vyžaduje kromě přírodních a umělých hnojících přípravků i vhodnou techniku, tedy traktory, postřikovače, secí stroje, sklízecí techniku, přípravky a další. V rámci lesnictví jsou potřeba lesní sazenice a myslivecká či lesnická technika.

ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Hledáte spolehlivého partnera, který se pohybuje v oblasti zemědělských komodit a hnojiv? Potom neváhejte oslovit společnost ARIMEX TRADE s.r.o. Hlavními komoditami naší společnosti jsou olejniny, obilí, luštěniny, kukuřice, krmný šrot, sojový šrot a další vedlejší průmyslové produkty. Máme významné postavení na evropském trhu.
ARIMEX TRADE s.r.o. - zemědělské komodity
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Zemědělské družstvo Smilovy Hory vzniklo již v roce 1977. Hospodaří na 1154ha zemědělské půdy, z toho 859ha orné půdy a zbývající 295ha tvoří trvalé travní porosty. V rámci živočišné výroby se zaměřujeme na chov červenostrakatého skotu, především na výrobu mléka. V rostlinné výrobě se věnujeme pěstování obilovin, řepky ozimé a krmných plodin.
Zemědělské družstvo Smilovy Hory
Činnost: - ořezy stromů - kůrovcové těžby - frézování pařezů - štěpkování.

Pan Richard Bartoň se zabývá poskytováním služeb v oblasti lesního hospodářství, polními pracemi, traktorovou dopravou, pluhováním silnic, rizikovým kácením stromů a také sečením travnatých ploch. Dále u nás můžete zakoupit stavební řezivo. Naše firma se nachází v obci Hodslavice v okrese Nový Jičín. Služby, práce: - těžba a přibližování ...

Chovatelská stanice belgických ovčáků malinois z Hückelovy vily Misky - krmítka pro štěňata

Zemědělské služby: - sečení trávy - balení a lisování sena - orba - vývoz hnoje - příprava půdy před setím - svoz sena a senážních balíků - chov skotu a koní.

RenoFarma Javorník, a.s. hospodaří na území okresu Nový Jičín, obhospodařovaná výměra přesahuje 1600 hektarů. Společnost chová masný skot a vyrábí seno a senáže.

Výroba a prodej kvalitních osiv obilovin, luskovin, olejnin, trav a směsí.

Tělovýchovná jednota. Jezdecký areál, venkovní jízdárny. Ustájení: - koní, koně.

Chovatelská stanice - BORDER TERRIER

Westernový ranč v Kopřivnici, který chová americké koně. Služby: - agroturistika, hipoturistika - vyjížďky, projížďky na koních - výcvik koní - westernové ježdění - jezdecké soutěže - členství v jezdeckém klubu - pořádání společenských akcí s hudbou - restaurace ve westernovém stylu

Farma Koza, chov: - kozy - včely Výroba, prodej, e-shop: - kosmetika z medu a kozího mléka - krémy, mýdla, šampony

Ovocná a okrasná školka Příbor se zaměřuje na pěstování a prodej ovocných stromků, keřů a okrasných rostlin. V nabídce máme široký sortiment dřevin, listnatých stromů a keřů, trvalek, sezónního zboží i zahrádkářských potřeb. Zahradnictví, ovocná a okrasná školka: - pěstování, pěstitelská činnost - velkoobchodní, maloochodní prodej - ...

Zemědělská činnost - lisování sena, slámy, senáže do kulatých balíků - balení senáže do kulatých balíků - prodej sena, slámy i senáže - přibližování a těžba dřeva.

Zahradnictví, prodej, e-shop - stromy, jehličnany, okrasné dřeviny. Služby - návrhy a realizace zahrad.

Zemědělská výroba: - zelenina - zeleninová sadba.

-Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Ubytovací služby -Velkoobchod a maloobchod Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Rostlinná výroba, pěstování: - obiloviny - řepka olejná - kukuřice

Zahradnictví, pěstování, prodej: - květiny - okrasné trávy - ovocné dřeviny - keře - sezonní zelenina.

Těžba a přibližování dřeva - koňmi i lesní technikou, traktorem. Lesní hospodářství, lesnická činnost.

Služby: - lesnická činnost - těžební a pěstební práce - výsadba a údržba zeleně - nákup a prodej dřeva

Činnost: - chov včel - prodej medu

Prodej, velkoobchod: - obiloviny - olejniny - technické suroviny - extrudovaná sója - expelery - olej - krmiva. Výroba krmných směsí, rostlinných olejů.

Silo. Velkoobchod, maloobchod, prodej, nákup, skladování: - obiloviny - olejniny - ostatní zemědělské plodiny - krmiva. Výroba: - krmné suroviny, směsi (krmiva) - extrudací a lisováním. Činnost závodové dopravy a dopravy podle objednávky, včetně kamiónové přepravy. Laboratorní a rozborová činnost. Příjem a expedice vagónových ...

Pobočka - nákupní sklad. Prodej, velkoobchod: - obiloviny - olejniny - technické suroviny - extrudovaná sója - expelery - olej - krmiva. Výroba krmných směsí, rostlinných olejů.